Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
A köztudatban élő olasz konyha így, ebben az általános formában nem létezik: az itáliai gasztronómia régiónként változik, a helyi konyhaművészet mindenhol roppant karakteres, más és más. Cettina Vicenzino ebben a szép küllemű (útikalauzként is forgatható) könyvben kifejezetten a toszkán gasztronómiára koncentrál, közzétéve több mint kétszáz, gyönyörű színes fényképekkel illusztrált oldalon a helyi konyha specialitásait, remekeit. Ezek hat olyan fejezetbe lettek szerkesztve, amelyek követik a toszkán étkezés hagyományos rendjét: Kezdés (Aprire); Kenyér és paradicsom (Pane & pomodori); Hüvelyesek és zöldségek (Leguni & verdure); Húsok (Carne); Víz (Acqua); és Befejezés (Chiudere). És hogy milyen toszkán fogásokat készíthetünk el a szerző útmutatása alapján? Nos, ízelítőként pár étel: Arselle kagylós spagetti, pappardelle kacsaraguval, zsályás burgonya, crostini csirkemájpürével és szarvasgombával, tonhalas babsaláta lepénnyel, apró gnocchi karfiolkrémmel, penne fehér raguval, luccai tavaszi tál, márna paradicsomszószban, csokoládés omlós tészta kávékrémmel, gesztenyés lepény mazsolával, ánizsos perec - és más hasonlók. A kiadványt mutató zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Vicenzino, Cettina

Toszkána ízei

Borító ár
8 990 Ft
Aktuális online ár
6 922 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Vicenzino, Cettina
ISBN
9789635447367
Egyéb szerzőség
Nimila Ágnes (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
238 o.
Kiadó
Kossuth
Cikkszám
3001075169

Darabszám
Teljes leírás
A köztudatban élő olasz konyha így, ebben az általános formában nem létezik: az itáliai gasztronómia régiónként változik, a helyi konyhaművészet mindenhol roppant karakteres, más és más. Cettina Vicenzino ebben a szép küllemű (útikalauzként is forgatható) könyvben kifejezetten a toszkán gasztronómiára koncentrál, közzétéve több mint kétszáz, gyönyörű színes fényképekkel illusztrált oldalon a helyi konyha specialitásait, remekeit. Ezek hat olyan fejezetbe lettek szerkesztve, amelyek követik a toszkán étkezés hagyományos rendjét: Kezdés (Aprire); Kenyér és paradicsom (Pane & pomodori); Hüvelyesek és zöldségek (Leguni & verdure); Húsok (Carne); Víz (Acqua); és Befejezés (Chiudere). És hogy milyen toszkán fogásokat készíthetünk el a szerző útmutatása alapján? Nos, ízelítőként pár étel: Arselle kagylós spagetti, pappardelle kacsaraguval, zsályás burgonya, crostini csirkemájpürével és szarvasgombával, tonhalas babsaláta lepénnyel, apró gnocchi karfiolkrémmel, penne fehér raguval, luccai tavaszi tál, márna paradicsomszószban, csokoládés omlós tészta kávékrémmel, gesztenyés lepény mazsolával, ánizsos perec - és más hasonlók. A kiadványt mutató zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"