Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    13%

    Toszkána ízei

    7 821 Ft
    8 990 Ft
    - +
    Teljes leírás
    A köztudatban élő olasz konyha így, ebben az általános formában nem létezik: az itáliai gasztronómia régiónként változik, a helyi konyhaművészet mindenhol roppant karakteres, más és más. Cettina Vicenzino ebben a szép küllemű (útikalauzként is forgatható) könyvben kifejezetten a toszkán gasztronómiára koncentrál, közzétéve több mint kétszáz, gyönyörű színes fényképekkel illusztrált oldalon a helyi konyha specialitásait, remekeit. Ezek hat olyan fejezetbe lettek szerkesztve, amelyek követik a toszkán étkezés hagyományos rendjét: Kezdés (Aprire); Kenyér és paradicsom (Pane & pomodori); Hüvelyesek és zöldségek (Leguni & verdure); Húsok (Carne); Víz (Acqua); és Befejezés (Chiudere). És hogy milyen toszkán fogásokat készíthetünk el a szerző útmutatása alapján? Nos, ízelítőként pár étel: Arselle kagylós spagetti, pappardelle kacsaraguval, zsályás burgonya, crostini csirkemájpürével és szarvasgombával, tonhalas babasaláta lepénnyel, apró gnocchi karfiolkrémmel, penne fehér raguval, luccai tavaszi tál, márna paradicsomszószban, csokoládés omlós tészta kávékrémmel, gesztenyés lepény mazsolával, ánizsos perec - és más hasonlók. A kiadványt mutató zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
    Termék részletes adatai
    Szerző Vicenzino, Cettina
    Vonalkód 9789635447367
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Nimila Ágnes (ford.)
    Megjelenés éve 2022
    Kiadó Kossuth
    Cikkszám 3001075169
    Méret 238 o.