Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
Cinzia Trenchi kifejezetten olyanoknak állította össze ezt a receptgyűjteményt, akik sportos életmódot folytatnak, sokat mozognak, és ehhez illő étrendet szeretnének követni. Ezt figyelembe véve úgy állította össze az egyes fogásokat, hogy fehérjék, egyszeresen telítetlen és ómega-3 zsírsavak, rostok, ásványi anyagok, vitaminok a megfelelő arányban legyenek bennük. A bevezetőt követően egyenként ismerteti a fogyasztásra javasolt élelmiszereket: hüvelyeseket, zabot, kölest, amarántot, lisztféléket (lencse, kukorica, rizs, kamut), gyümölcsöket és csonthéjasakat, zöldségeket, tej- és hústermékeket. A folytatásban a receptek közül válogathatunk, a lapokon csupa egészséges, energiát és lendületet adó étel készítési útmutatója sorjázik: reggelinek valók (túrókrémes körte áfonyaszósszal, gyömbéres-mazsolás banánkenyér, barna rizses minitorta magvakkal), ebédek (zöldséges-currys basmati rizs, spenótos pite hüvelyesekkel, babos zöldségkrémleves, cukkinis amarántfőzelék), vacsorák (csirkés avokádósaláta, zöldséges tojáslepény, tofus-tökös fasírt, cukkinis pulykatekercs), és uzsonnák (almás-áfonyás zselé, fekete rizses falatkák magvakkal, csokirúd kölessel és zabbal). A színes képekkel illusztrált szakácskönyv nemcsak aktív sportolóknak, de mindenkinek ajánlható, aki szeretne egészségesebben étkezni és ehhez ötleteket gyűjt.
Trenchi, Cinzia

Sportfood - Receptek és tanácsok a sportos életet kedvelőknek

Borító ár
6 500 Ft
Aktuális online ár
5 005 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Trenchi, Cinzia
ISBN
9789635447640
Egyéb szerzőség
Ungváriné Simon Nóra (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
159 o.
Kiadó
Kossuth
Cikkszám
3001071165
Alcím
receptek és tanácsok a sportos életet kedvelőknek

Darabszám
Teljes leírás
Cinzia Trenchi kifejezetten olyanoknak állította össze ezt a receptgyűjteményt, akik sportos életmódot folytatnak, sokat mozognak, és ehhez illő étrendet szeretnének követni. Ezt figyelembe véve úgy állította össze az egyes fogásokat, hogy fehérjék, egyszeresen telítetlen és ómega-3 zsírsavak, rostok, ásványi anyagok, vitaminok a megfelelő arányban legyenek bennük. A bevezetőt követően egyenként ismerteti a fogyasztásra javasolt élelmiszereket: hüvelyeseket, zabot, kölest, amarántot, lisztféléket (lencse, kukorica, rizs, kamut), gyümölcsöket és csonthéjasakat, zöldségeket, tej- és hústermékeket. A folytatásban a receptek közül válogathatunk, a lapokon csupa egészséges, energiát és lendületet adó étel készítési útmutatója sorjázik: reggelinek valók (túrókrémes körte áfonyaszósszal, gyömbéres-mazsolás banánkenyér, barna rizses minitorta magvakkal), ebédek (zöldséges-currys basmati rizs, spenótos pite hüvelyesekkel, babos zöldségkrémleves, cukkinis amarántfőzelék), vacsorák (csirkés avokádósaláta, zöldséges tojáslepény, tofus-tökös fasírt, cukkinis pulykatekercs), és uzsonnák (almás-áfonyás zselé, fekete rizses falatkák magvakkal, csokirúd kölessel és zabbal). A színes képekkel illusztrált szakácskönyv nemcsak aktív sportolóknak, de mindenkinek ajánlható, aki szeretne egészségesebben étkezni és ehhez ötleteket gyűjt.