Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    15%

    Közétkeztetők kézikönyve III.

    11 892 Ft
    13 990 Ft
    - +
    Teljes leírás
    Míg a Közétkeztetők kézikönyve sorozat első kötete (201809040) általánosságban összegezte a közétkeztetés tudnivalóit, a második kötet (201923083) pedig allergénmentes ételrecepteket tartalmazott korcsoportonként, a most megjelenő harmadik rész a bölcsődei és óvodai étkeztetésről szól. A dietetikus–élelmiszer-minőségbiztosítási agrármérnök szerzőpáros, a legújabb kutatási eredmények alapján vázolja fel a kisgyermek táplálását, ismerteti a csecsemő- és kisdedtáplálási felmérések eredményeit, a bölcsődei étkeztetés 2010-es és 2013-as felmérésének főbb megállapításait, valamint írnak a NÉBIH ún. „gyermek közétkeztetésből származó ételek (ebéd) érzékszervi vizsgálatáról”.
    Termék részletes adatai
    Szerző Henter Izabella
    Vonalkód 9786156337115
    Nyelv magyar
    Megjelenés éve 2021
    Kiadó SpringMed
    Alcím bölcsődei és óvodai étkeztetésről nem csak közétkeztetőknek
    Cikkszám 3001068859
    Méret 429 o. : ill., színes ; 24 cm