Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    15%

    Juhtenyésztés

    5 015 Ft
    5 900 Ft
    - +
    Teljes leírás
    Az alap- és mesterszakos egyetemi hallgatóknak egyaránt ajánlható kötet a juhtenyésztéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket összegzi (a kötet kiadását az indokolta, hogy juhászképzés nemrég indult három városban is: Debrecenben, Kaposváron és Hódmezővásárhelyen). A rövid történeti kitekintőt követően olvashatunk a legfontosabb értékmérőkről, a juhhústermelésről, a tejtermelésről, a juhfajták szerepéről és hatásukról, a fajtatiszta tenyésztés és keresztezés árutermelésben játszott szerepéről. A kötet második felének a témája a táplálóanyag-ellátás, takarmányozás és legeltetés, a tartástechnológia, valamint a szaporításbiológia. Az utolsó fejezet a szakigazgatást, szakmai szervezeteket és támogatási lehetőségeket mutatja be. A szöveget színes és fekete-fehér ábrák, fotók egészítik ki. A kiadványt irodalomjegyzék zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva" Az alap- és mesterszakos egyetemi hallgatóknak egyaránt ajánlható kötet a juhtenyésztéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket összegzi (a kötet kiadását az indokolta, hogy juhászképzés nemrég indult három városban is: Debrecenben, Kaposváron és Hódmezővásárhelyen). A rövid történeti kitekintőt követően olvashatunk a legfontosabb értékmérőkről, a juhhústermelésről, a tejtermelésről, a juhfajták szerepéről és hatásukról, a fajtatiszta tenyésztés és keresztezés árutermelésben játszott szerepéről.
    Termék részletes adatai
    Vonalkód 9789632867533
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Jávor András (1952-) (szerk.)
    Alcím alap- és mesterképzés
    Cikkszám 3001055463
    Méret 221 o. : ill., részben színes ; 25 cm
    Kiadás éve [2020], cop. 2014
    Kiadó Mezőgazda