Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
5%
Teljes leírás
Az alap- és mesterszakos egyetemi hallgatóknak egyaránt ajánlható kötet a juhtenyésztéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket összegzi (a kötet kiadását az indokolta, hogy juhászképzés nemrég indult három városban is: Debrecenben, Kaposváron és Hódmezővásárhelyen). A rövid történeti kitekintőt követően olvashatunk a legfontosabb értékmérőkről, a juhhústermelésről, a tejtermelésről, a juhfajták szerepéről és hatásukról, a fajtatiszta tenyésztés és keresztezés árutermelésben játszott szerepéről. A kötet második felének a témája a táplálóanyag-ellátás, takarmányozás és legeltetés, a tartástechnológia, valamint a szaporításbiológia. Az utolsó fejezet a szakigazgatást, szakmai szervezeteket és támogatási lehetőségeket mutatja be. A szöveget színes és fekete-fehér ábrák, fotók egészítik ki. A kiadványt irodalomjegyzék zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva" Az alap- és mesterszakos egyetemi hallgatóknak egyaránt ajánlható kötet a juhtenyésztéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket összegzi (a kötet kiadását az indokolta, hogy juhászképzés nemrég indult három városban is: Debrecenben, Kaposváron és Hódmezővásárhelyen). A rövid történeti kitekintőt követően olvashatunk a legfontosabb értékmérőkről, a juhhústermelésről, a tejtermelésről, a juhfajták szerepéről és hatásukról, a fajtatiszta tenyésztés és keresztezés árutermelésben játszott szerepéről.

Juhtenyésztés

Borító ár
5 900 Ft
Aktuális online ár
5 605 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9789632867533
Egyéb szerzőség
Jávor András (1952-) (szerk.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
[2020], cop. 2014
Méret
221 p. : ill., részben színes ; 25 cm
Kiadó
Mezőgazda
Cikkszám
3001055463
Alcím
alap- és mesterképzés

Darabszám
Teljes leírás
Az alap- és mesterszakos egyetemi hallgatóknak egyaránt ajánlható kötet a juhtenyésztéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket összegzi (a kötet kiadását az indokolta, hogy juhászképzés nemrég indult három városban is: Debrecenben, Kaposváron és Hódmezővásárhelyen). A rövid történeti kitekintőt követően olvashatunk a legfontosabb értékmérőkről, a juhhústermelésről, a tejtermelésről, a juhfajták szerepéről és hatásukról, a fajtatiszta tenyésztés és keresztezés árutermelésben játszott szerepéről. A kötet második felének a témája a táplálóanyag-ellátás, takarmányozás és legeltetés, a tartástechnológia, valamint a szaporításbiológia. Az utolsó fejezet a szakigazgatást, szakmai szervezeteket és támogatási lehetőségeket mutatja be. A szöveget színes és fekete-fehér ábrák, fotók egészítik ki. A kiadványt irodalomjegyzék zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva" Az alap- és mesterszakos egyetemi hallgatóknak egyaránt ajánlható kötet a juhtenyésztéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket összegzi (a kötet kiadását az indokolta, hogy juhászképzés nemrég indult három városban is: Debrecenben, Kaposváron és Hódmezővásárhelyen). A rövid történeti kitekintőt követően olvashatunk a legfontosabb értékmérőkről, a juhhústermelésről, a tejtermelésről, a juhfajták szerepéről és hatásukról, a fajtatiszta tenyésztés és keresztezés árutermelésben játszott szerepéről.