Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
17%
Teljes leírás
Hogyan válj borszakértővé - ebben segít Marnie Old kóstolási tanfolyamhoz készült kézikönyve, amely újszerű megközelítésben mutatja be a borok világát. A szerző a rövid bevezető után az alapokkal foglalkozik: megtudhatjuk, hogyan beszéljünk a borról, milyen szakzsargont használjunk, miként találjuk meg a nekünk tetsző borokat, hogyan tároljuk, illetve szervírozzuk azokat ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki belőlük. Ezt követően ismerteti a borstílusokat, bemutatja a fehér- és vörösborok, valamint a rozék teljes választékát, valamint ír a borok és ételek párosításáról is. A könyv második felében olvashatunk a borászati döntésekről, a szőlőtermelési lehetőségekről és kulturális tulajdonságokról, majd az utolsó egység bemutatja a legfontosabb borszőlőfajtákat és legjelentősebb borvidékeket. A fotókkal, magyarázó rajzokkal és tematikus térképekkel gazdagon illusztrált kötetet kislexikon és tárgymutató zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Old, Marnie

Jó borok - Kóstolási tanfolyam

Raktári szám: 9789634060727
Borító ár
5 990 Ft
Aktuális online ár
4 972 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Old, Marnie
ISBN
9789634060727
Egyéb szerzőség
Búsné Pap Judit (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2015
Méret
24 cm
Kiadó
Gabo
Cikkszám
3000248468
Alcím
kóstolási tanfolyam

Darabszám
Teljes leírás
Hogyan válj borszakértővé - ebben segít Marnie Old kóstolási tanfolyamhoz készült kézikönyve, amely újszerű megközelítésben mutatja be a borok világát. A szerző a rövid bevezető után az alapokkal foglalkozik: megtudhatjuk, hogyan beszéljünk a borról, milyen szakzsargont használjunk, miként találjuk meg a nekünk tetsző borokat, hogyan tároljuk, illetve szervírozzuk azokat ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki belőlük. Ezt követően ismerteti a borstílusokat, bemutatja a fehér- és vörösborok, valamint a rozék teljes választékát, valamint ír a borok és ételek párosításáról is. A könyv második felében olvashatunk a borászati döntésekről, a szőlőtermelési lehetőségekről és kulturális tulajdonságokról, majd az utolsó egység bemutatja a legfontosabb borszőlőfajtákat és legjelentősebb borvidékeket. A fotókkal, magyarázó rajzokkal és tematikus térképekkel gazdagon illusztrált kötetet kislexikon és tárgymutató zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"