Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
22%
Teljes leírás
Rubin Eszter írónő már korábban bebizonyította, milyen kiválóan ért tudatos táplálkozáshoz: alacsony hisztamintartalmú ételeket felsorakoztató szakácskönyvében két rész is megjelent (Hisztaminintolerancia szakácskönyv 1-2; 202017041 és 202102060). Most - karöltve szerzőtársával, a táplálkozási tanácsadó-természetgyógyász Farkas-Boross Zitával - most egy olyan receptgyűjteménnyel jelentkezik, ami belepasszol egy gyulladáscsökkentő étrendbe. Ez elsősorban azoknak ajánlott, akik krónikus emésztőrendszeri gyulladásban, refluxban, IBS-ben (irritábilisbél-szindróma), SIBO-ban (kontamináltvékonybél-szindróma) szenvednek, és célja a "belekben könnyen fermentálódó" szénhidrátok kiküszöbölése. A kötet első száz oldalán ezek a betegségfajták kerülnek bemutatásra, valamint olvashatunk az emésztési folyamatról és az életmódváltás alternatíváiról, pozitív hozadékairól is. Ezt követik a fent említett elvek mentén összeállított receptek: reggelik, saláták, levesek, halak, húsok, vega ételek és desszertek, ez utóbbiak közt olyan finomságokkal, mint az avokádós csokikrém kókuszhabbal, a birs-makadám golyó vagy a vaníliakrémes-áfonyás csokipalacsinta. A receptmutatóval záruló szakácskönyvet szép színes fotók illusztrálják. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Rubin Eszter

Gyulladáscsökkentő étrend és életmód

Borító ár
4 999 Ft
Aktuális online ár
3 899 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Rubin Eszter
ISBN
9789634754695
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2021
Méret
318, [1] o.
Kiadó
Jaffa
Cikkszám
3001062888

Darabszám
Teljes leírás
Rubin Eszter írónő már korábban bebizonyította, milyen kiválóan ért tudatos táplálkozáshoz: alacsony hisztamintartalmú ételeket felsorakoztató szakácskönyvében két rész is megjelent (Hisztaminintolerancia szakácskönyv 1-2; 202017041 és 202102060). Most - karöltve szerzőtársával, a táplálkozási tanácsadó-természetgyógyász Farkas-Boross Zitával - most egy olyan receptgyűjteménnyel jelentkezik, ami belepasszol egy gyulladáscsökkentő étrendbe. Ez elsősorban azoknak ajánlott, akik krónikus emésztőrendszeri gyulladásban, refluxban, IBS-ben (irritábilisbél-szindróma), SIBO-ban (kontamináltvékonybél-szindróma) szenvednek, és célja a "belekben könnyen fermentálódó" szénhidrátok kiküszöbölése. A kötet első száz oldalán ezek a betegségfajták kerülnek bemutatásra, valamint olvashatunk az emésztési folyamatról és az életmódváltás alternatíváiról, pozitív hozadékairól is. Ezt követik a fent említett elvek mentén összeállított receptek: reggelik, saláták, levesek, halak, húsok, vega ételek és desszertek, ez utóbbiak közt olyan finomságokkal, mint az avokádós csokikrém kókuszhabbal, a birs-makadám golyó vagy a vaníliakrémes-áfonyás csokipalacsinta. A receptmutatóval záruló szakácskönyvet szép színes fotók illusztrálják. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"