Teljes leírás
1934-ben látott először napvilágot a magyar konyha nemzetközi hírnevét öregbítő Gundel Károly szakácskönyve. A kiadvány népszerűségére jellemző, hogy most, immár harminckettedik alkalommal jelenik meg angolul. Az első magyar kiadás óta eltelt fél évszázad, az azóta változó étkezési, főzési szokások, az új élelmiszeripari termékek indokolták a mű teljes átdolgozását. Gundel Ferenc és Gundel Imre, a szerző fiai édesapjuk emléke előtt is tisztelegtek: rövid életrajz méltatja Gundel Károlynak a vendéglátóipar és az idegenforgalom fejlesztése terén elért érdemeit, majd részletek következnek írásaiból és a magyaros konyha alapvető mesterfogásainak rövid összegzése. Majd - a szakácskönyvek hagyományos felépítését követve - hat személyre szóló híres Gundel-receptek sorakoznak. A szép kiállítású - most angol nyelven megjelenő - kötetet egész oldalas színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"