Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Érezhető odaadással és szakértelemmel íródott ez a gyönyörű, a zsidó hagyományokat a modern gasztronómiával ötvöző szakácskönyv, Raj Ráchel kötete. A szerző Raj Tamás egykori budapesti főrabbi lányaként úgy nőtt fel, hogy a tradicionális ízek meghatározták mindennapjaikat, s később maga is ilyen otthont teremtett. Könyvében ezeket a recepteket osztja meg az olvasókkal. Az első részben a "sabbati" és egyéb zsidó ünnepekre ajánlott fogások kaptak helyet: a gefilte fish (itt lazaccal), s cimes, a májas zsidó tojás, a maceszgombóc-leves, a töltött borjúszegy, a sólet és hasonlók. A folytatásban ízelítőt kapunk Raj Ráchel édesanyjától tanult receptjeiből, alkalmi vacsorára vagy éppen gyerekeknek ajánlott fogásaiból, könnyű "csajos" ételeiból, olyanokból, amelyeket egyszerűen és gyorsan el lehet készíteni egy-egy hétköznap este, valamint legízletesebb desszertjeiből, köztük olyanokkal, mint a rugelach, a pekándiós linzerkosárka, a napolitana vagy a sós sajttorta. A szöveget igényes színes képek kísérik. A mű mindenkinek jó szívvel ajánlható, aki szívesen próbálná ki az ízletes kóser - hagyományos és modern - zsidó konyha ízvilágát. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Raj Ráhel (1980-)

Életem a konyhában

Borító ár
5 990 Ft
Aktuális online ár
4 493 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Raj Ráhel (1980-)
ISBN
9786155417641
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2020
Méret
183 o.
Kiadó
Boook K.
Cikkszám
3001056285

Darabszám
Teljes leírás
Érezhető odaadással és szakértelemmel íródott ez a gyönyörű, a zsidó hagyományokat a modern gasztronómiával ötvöző szakácskönyv, Raj Ráchel kötete. A szerző Raj Tamás egykori budapesti főrabbi lányaként úgy nőtt fel, hogy a tradicionális ízek meghatározták mindennapjaikat, s később maga is ilyen otthont teremtett. Könyvében ezeket a recepteket osztja meg az olvasókkal. Az első részben a "sabbati" és egyéb zsidó ünnepekre ajánlott fogások kaptak helyet: a gefilte fish (itt lazaccal), s cimes, a májas zsidó tojás, a maceszgombóc-leves, a töltött borjúszegy, a sólet és hasonlók. A folytatásban ízelítőt kapunk Raj Ráchel édesanyjától tanult receptjeiből, alkalmi vacsorára vagy éppen gyerekeknek ajánlott fogásaiból, könnyű "csajos" ételeiból, olyanokból, amelyeket egyszerűen és gyorsan el lehet készíteni egy-egy hétköznap este, valamint legízletesebb desszertjeiből, köztük olyanokkal, mint a rugelach, a pekándiós linzerkosárka, a napolitana vagy a sós sajttorta. A szöveget igényes színes képek kísérik. A mű mindenkinek jó szívvel ajánlható, aki szívesen próbálná ki az ízletes kóser - hagyományos és modern - zsidó konyha ízvilágát. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"