Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    11%

    Édes, foszlós, kovászos

    7 031 Ft
    7 900 Ft
    - +
    Teljes leírás
    Déri Szilvia közismert gasztroblogger, aki évek óta írja a Házisáfrány című oldalt, tele jobbnál jobb, egyszerre házias és haladó szellemű receptekkel. Korábbi szakácskönyvében már alaposan körül járta a kovászolás kérdését, az élesztő helyett kovásszal történő kenyérsütés izgalmas világát (201911080). A kísérletezőkedv azonban nem hagyta nyugodni a szerzőt, aki arra volt kíváncsi, vajon a kelt tészták is hasonlóan finomak lesznek-e kovásszal. Kezdetét vette a kísérletezés, melynek eredményeit a jelen kötetben olvashatjuk.
    Termék részletes adatai
    Szerző Déri Szilvia
    Vonalkód 9789635652952
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Kövesdi Réka (fotó)
    Megjelenés éve 2022
    Kiadó HVG Kv.
    Alcím különleges kelt tészták és péksütemények minden alkalomra
    Cikkszám 3001074773
    Méret 162 o.