Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés

    Borászati technológia - Borászat 1.

    4 140 Ft
    - +
    Teljes leírás
    Az elmúlt évtizedek során több kiadást megért, nagy sikerű egyetemi tankönyv a Borászat (legutóbb ld. 200608275) új, korszerűsített és jelentősen kibővített formában, három különálló kötetben jelenik meg. Az első, Borászati technológia címet viselő kötet a szőlőtökétől a pohárig követi nyomon a bor útját, a szőlőtermelés, borkészítés és -tárolás, -fogyasztás bonyolult és összetett mozzanatait tárgyalva. A szerzők bevezetésképpen áttekintik a világ és hazánk bortermelésének alakulását, a borszőlőtermelés feltételeit, majd foglalkoznak a betakarítással, a mustkezeléssel, az erjesztési technológiákkal, a borkezeléssel. Bemutatják a szőlőből készült termékeket, a palackozás technikáját, végül borbírálat és a kifinomult borfogyasztás rejtelmeibe is elkalauzolnak. A kiadványt irodalomjegyzék. valamint tárgymutató zárja. A borászati tevékenység szinte teljes egészét felölelő szakkönyv nagy érdeklődésre számíthat, beszerzését nagyobb általános gyűjtőkörű könyvtárakon és szakkönyvtárakon kívül szakirányú képzést folytató iskoláknak is javasoljuk. "www.kello.hu © minden jog fenntartva" Az elmúlt évtizedek során több kiadást megért, nagy sikerű egyetemi tankönyv a Borászat (legutóbb ld. 200608275) új, korszerűsített és jelentősen kibővített formában, három különálló kötetben jelenik meg. Az első, Borászati technológia címet viselő kötet a szőlőtökétől a pohárig követi nyomon a bor útját, a szőlőtermelés, borkészítés és -tárolás, -fogyasztás bonyolult és összetett mozzanatait tárgyalva.
    Termék részletes adatai
    Szerző Eperjesi Imre (1930-)
    Kötésfajta kötött ; 4500,- Ft
    Vonalkód 9789632867458
    Kiadás 3. kiad.
    Nyelv magyar
    Alcím [Borászat 1.]
    ÚK szám 202021093
    Cikkszám 3001055458
    Méret 0/0 (0)