Teljes leírás
Hadarik Rita ismét azokra gondolva állított össze egy receptgyűjteményt, akik - különféle okok miatt - gluténmentes étrendet követnek, és ezzel együtt szeretnének változatosan, ízletesen táplálkozni. A szerző összesen hatvanhárom receptet rendezett öt tematikus fejezetbe (Kenyérfélék és krémek; Levesek; Főételek; Saláták és sült zöldségek; Desszertek), amelyeket a kötet végén helyet kapott képmelléklet fotói segítenek elképzelni. Olyan fogások elkészítését mutatja be egyebek mellett, mint a naan, a spanyol tortilla, a napraforgókrém, a majonézes padlizsánkrém, a cukkinikrémleves spenóttal, a frankfurti leves, a bakonyi máj, a pulykavadas kölesgolyóval, a mentás-kókusztejes borsófőzelék, a karfioltabulé, a pikáns wokzöldség, a banános-mákos kocka, a "mennyei" csokipuding vagy a csokis-sütőtökös fatörzs. A szerző minden esetben feltünteti a hozzávalók pontos listáját, valamint a tápérték-számításokat. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"