Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    8%

    A legfinomabb - Sörös-boros receptek

    182 Ft
    198 Ft
    - +
    Teljes leírás
    Noha a sört és a bort elsősorban innivalóként ismerjük és szeretjük, alkalomadtán felhasználhatóak különféle ételek ízesítésére, dúsítására is. Ezt bizonyítja ez a receptgyűjtemény is, amely száz olyan fogás készítési útmutatóját tartalmazza, amelynek összetevői között szerepel a sör vagy a bor. A levesek és halas étkek után következnek a - túlnyomó többségben levő - húsételek: bográcsos egytálételek, szárnyashúsból, marhából és sertésből készítendő, alkohollal megbolondított fogások. A felsorolást néhány gyümölcsös-boros desszertkülönlegesség (flambírozott barack, boros rizskrém, sabayon stb.) zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
    Termék részletes adatai
    Szerző Frank Júlia (1946-)
    Kötésfajta fűzött
    Vonalkód 9789631360295
    Nyelv magyar
    Oldalszám 79 p.
    Alcím 100 recept
    ÚK szám 201120083
    Cikkszám 3000194139
    Méret 20 cm
    Kiadás éve cop. 2011
    Súly 75 gramm