Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A világ egyik leghíresebb gasztronómiai - konyhaművészeti és vendéglátás menedzsmenttel foglalkozó - oktatási intézménye a francia Le Cordon Bleu. Ennek séfjei, mestercukrászai állították össze azt a száz kiváló édességreceptet, amely helyet kapott a jelen kiadványban: az ételek elkészítését részletesen, lépésről lépésre követhetjük, színes szemléltető fotókkal kiegészítve.

A cukrászat magasiskolája

Borító ár
14 900 Ft
Aktuális online ár
11 175 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9786155724893
Egyéb szerzőség
Ploton, Olivier (fotó);Király Katalin (1951-) (ford.);Le Cordon Bleu International BV (Amsterdam) (közread.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2019
Méret
511 o.
Kiadó
Geopen
Cikkszám
3001042626
Alcím
100 séfrecept lépésről lépésre

Darabszám
Teljes leírás
A világ egyik leghíresebb gasztronómiai - konyhaművészeti és vendéglátás menedzsmenttel foglalkozó - oktatási intézménye a francia Le Cordon Bleu. Ennek séfjei, mestercukrászai állították össze azt a száz kiváló édességreceptet, amely helyet kapott a jelen kiadványban: az ételek elkészítését részletesen, lépésről lépésre követhetjük, színes szemléltető fotókkal kiegészítve.