Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
17%
Teljes leírás
A befőzés és tartósítás magasiskolájába nyerhetünk bepillantást, ha fellapozzuk a szerzőtrió rengeteg remek, kreatív ötletet tartalmazó szakácskönyvét. A házi befőzéssel, savanyítással kapcsolatos alapvető tudnivalók összefoglalása után tanulmányozhatjuk a dzsemek és zselék, befőttek, konzervek és lekvárok, krémek és pürék, savanyított zöldségek és gyümölcsök, salsák, chutney-k, relishek, szószok és ételízesítők eltevésének műhelytitkait, sok recepttel és színes fotóval illusztrálva. A függelék további hasznos érdekességet tartalmaz. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Atwood, Lisa;Courchesne, Rebecca;Field, Rick

A befőzés művészete

Borító ár
7 990 Ft
Aktuális online ár
6 632 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Atwood, Lisa;Courchesne, Rebecca;Field, Rick
ISBN
9789636895655
Egyéb szerzőség
Ruffenach, France (fotó);Gáti Anna (ford.);Kovács Mária, H. (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2012
Méret
27 cm
Kiadó
Gabo
Cikkszám
3000209798

Darabszám
Teljes leírás
A befőzés és tartósítás magasiskolájába nyerhetünk bepillantást, ha fellapozzuk a szerzőtrió rengeteg remek, kreatív ötletet tartalmazó szakácskönyvét. A házi befőzéssel, savanyítással kapcsolatos alapvető tudnivalók összefoglalása után tanulmányozhatjuk a dzsemek és zselék, befőttek, konzervek és lekvárok, krémek és pürék, savanyított zöldségek és gyümölcsök, salsák, chutney-k, relishek, szószok és ételízesítők eltevésének műhelytitkait, sok recepttel és színes fotóval illusztrálva. A függelék további hasznos érdekességet tartalmaz. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"