Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    8%

    Zöld recept 3.

    1 838 Ft
    1 998 Ft
    - +
    Teljes leírás
    A reformtáplálkozás megvalósításához elméleti, de még inkább gyakorlati segítséget nyújtó, Zöld recept címmel futó speciális szakácsköny-sorozat aktuális kötetében két írás is helyet kaphatott. Az elsőben Gáspár Róbert ír az ételek betegségek megelőzésében, illetve kezelésében játszott szerepéről; rövid tanulmányát bőséges receptjegyzék kíséri, amelyben levesek, előételek és salátafélék éppúgy szerepelnek, mint főételek, köretek, öntetek, pástétomok, péksütemények és italkülönlegességek. A második (az előzőnél jóval rövidebb) munkát Vargáné Erdős Etelka jegyzi - a gyerekek megfelelő táplálkozásának kritériumai összegzi, kiegészítve számos - elsősorban kicsiknek ajánlott - étel készítésének leírásával. A válogatásban a kiadvány végén található receptkereső segít. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
    Termék részletes adatai
    Szerző Gáspár Róbert (1964-)
    Kötésfajta fűzött ; 1680,- Ft ; 978-963-9741-26-3
    Vonalkód 9789639741270
    Nyelv magyar
    Sorozatcím Zöld recept ; 3.
    Alcím kizárólag növényi alapanyagokból
    ÚK szám 201910078
    Cikkszám 3000149887
    Méret 0/0 (215)