Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
21%
Teljes leírás
A "zero waste" talán legpontosabban úgy fordítható, hogy "pazarlásmentesség"; ez a fogalom a neve annak a környezetvédelmi, környezettudatosságra inspiráló mozgalomnak, amelynek követői pontosan ezt igyekszenek megvalósítani maguk körül: a lehető legkevesebb dolgot dobnak szemétre, mindent, amit lehetséges, valami módon újrahasznosítanak, felhasználnak. A kötet abban segít, hogy ebben a szemléletben tudjunk sütni-főzni is: az összeállítás csupa olyan receptet tartalmaz, amelyek vagy maradékokból készülnek (bár ezt nem látni rajtuk), vagy a készítésük közben keletkező feleslegből készíthetőek egyéb finomságok. Például a smoothie-ba a friss gyümölcsök mellett belemehet az öreg alma meg a csutka is, a hummuszba a töppedt paradicsom és a maradék bab, a turmixba a torta- és sütimorzsák, a rizottóba a felesleges vegyes zöldség és tegnapi sült csirke, a pesztóba a répalevél és petrezselyemszár, a gyümölcstortába pedig belekerülhet akár a banánhéj, ananásztörzs is. A receptek mellett megannyi praktikus tanácsot is kapnak azok, akik maguk is igyekszenek megvalósítani a "zero waste" szemléletet a háztartásban. A kiadvány külleme vidám, színes magazint idéz: a szellősen szedett szöveget megannyi kellemes illusztráció kísér. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

ZERO WASTE KONYHA

Borító ár
3 200 Ft
Aktuális online ár
2 528 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9789633049402
Egyéb szerzőség
Szkokán Boglárka (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2020
Egyéb információk
71 o.
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001049472
Alcím
[tippek a pazarlásmentes étkezéshez]

Darabszám
Teljes leírás
A "zero waste" talán legpontosabban úgy fordítható, hogy "pazarlásmentesség"; ez a fogalom a neve annak a környezetvédelmi, környezettudatosságra inspiráló mozgalomnak, amelynek követői pontosan ezt igyekszenek megvalósítani maguk körül: a lehető legkevesebb dolgot dobnak szemétre, mindent, amit lehetséges, valami módon újrahasznosítanak, felhasználnak. A kötet abban segít, hogy ebben a szemléletben tudjunk sütni-főzni is: az összeállítás csupa olyan receptet tartalmaz, amelyek vagy maradékokból készülnek (bár ezt nem látni rajtuk), vagy a készítésük közben keletkező feleslegből készíthetőek egyéb finomságok. Például a smoothie-ba a friss gyümölcsök mellett belemehet az öreg alma meg a csutka is, a hummuszba a töppedt paradicsom és a maradék bab, a turmixba a torta- és sütimorzsák, a rizottóba a felesleges vegyes zöldség és tegnapi sült csirke, a pesztóba a répalevél és petrezselyemszár, a gyümölcstortába pedig belekerülhet akár a banánhéj, ananásztörzs is. A receptek mellett megannyi praktikus tanácsot is kapnak azok, akik maguk is igyekszenek megvalósítani a "zero waste" szemléletet a háztartásban. A kiadvány külleme vidám, színes magazint idéz: a szellősen szedett szöveget megannyi kellemes illusztráció kísér. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"