Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Friss, merész és lenyűgöző - így jellemzi három szóval Cserháti Tamara az izraeli konyhaművészetet, amelynek csínját-bínját jómaga izraeli anyósától tanulta el. Receptjei legjavát most a magyar olvasókkal is megosztja, akik kedvükre válogathatnak a valóban kiváló, nagyon ízletes fogások közt, amelyeken egyaránt érződik a mediterrán, a közel-keleti, az afrikai, a hagyományos zsidó gasztronómia hatása. Bevezetőjét az első rész követik, amelyekben klasszikus helyi ételeket mutat be: a hummuszt, a tahinit, a shakshukát, a sült padlizsánt, a falafelt, a latkeszt, a pitát - és hasonlókat. A folytatásban válogathatunk saláták és zöldséges fogások, levesek, vegetáriánus és halas ételek, húsos receptek, köretek és desszertek közül. Így olyan különlegességekkel színesíthetjük megszokott repertoárunkat, mint a khachapouri, a mézes barchesz, az egészben sült karfiol, a fűszeres csicseriborsó-leves, a céklás kuszkusz kecskesajttal és dióval, a mentás bárányborda, az izraeli saláta vagy a fűszeres sült édesburgonya. A színes fényképekkel kísért szakácskönyv végén receptjegyzék segíti a keresést.
Cserháti Tamara (1992-)

Yalla! Tarts velem! - Kalandozások az izraeli konyhában

Borító ár
6 990 Ft
Aktuális online ár
5 243 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Cserháti Tamara (1992-)
ISBN
9786155417900
Egyéb szerzőség
Balkányi László (fotó);Szabó Betti (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
223 o.
Kiadó
Boook K.
Cikkszám
3001071960
Alcím
Tarts velem! kalandozások az izraeli konyhában

Darabszám
Teljes leírás
Friss, merész és lenyűgöző - így jellemzi három szóval Cserháti Tamara az izraeli konyhaművészetet, amelynek csínját-bínját jómaga izraeli anyósától tanulta el. Receptjei legjavát most a magyar olvasókkal is megosztja, akik kedvükre válogathatnak a valóban kiváló, nagyon ízletes fogások közt, amelyeken egyaránt érződik a mediterrán, a közel-keleti, az afrikai, a hagyományos zsidó gasztronómia hatása. Bevezetőjét az első rész követik, amelyekben klasszikus helyi ételeket mutat be: a hummuszt, a tahinit, a shakshukát, a sült padlizsánt, a falafelt, a latkeszt, a pitát - és hasonlókat. A folytatásban válogathatunk saláták és zöldséges fogások, levesek, vegetáriánus és halas ételek, húsos receptek, köretek és desszertek közül. Így olyan különlegességekkel színesíthetjük megszokott repertoárunkat, mint a khachapouri, a mézes barchesz, az egészben sült karfiol, a fűszeres csicseriborsó-leves, a céklás kuszkusz kecskesajttal és dióval, a mentás bárányborda, az izraeli saláta vagy a fűszeres sült édesburgonya. A színes fényképekkel kísért szakácskönyv végén receptjegyzék segíti a keresést.