Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Friss, merész és lenyűgöző - így jellemzi három szóval Cserháti Tamara az izraeli konyhaművészetet, amelynek csínját-bínját jómaga izraeli anyósától tanulta el. Receptjei legjavát most a magyar olvasókkal is megosztja, akik kedvükre válogathatnak a valóban kiváló, nagyon ízletes fogások közt, amelyeken egyaránt érződik a mediterrán, a közel-keleti, az afrikai, a hagyományos zsidó gasztronómia hatása. Bevezetőjét az első rész követik, amelyekben klasszikus helyi ételeket mutat be: a hummuszt, a tahinit, a shakshukát, a sült padlizsánt, a falafelt, a latkeszt, a pitát - és hasonlókat. A folytatásban válogathatunk saláták és zöldséges fogások, levesek, vegetáriánus és halas ételek, húsos receptek, köretek és desszertek közül. Így olyan különlegességekkel színesíthetjük megszokott repertoárunkat, mint a khachapouri, a mézes barchesz, az egészben sült karfiol, a fűszeres csicseriborsó-leves, a céklás kuszkusz kecskesajttal és dióval, a mentás bárányborda, az izraeli saláta vagy a fűszeres sült édesburgonya. A színes fényképekkel kísért szakácskönyv végén receptjegyzék segíti a keresést.

Cserháti Tamara (1992-)

Yalla! Tarts velem! - Kalandozások az izraeli konyhában

Borító ár
6 990 Ft
Aktuális online ár
5 243 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Cserháti Tamara (1992-)
ISBN
9786155417900
Egyéb szerzőség
Balkányi László (fotó);Szabó Betti (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Egyéb információk
223 o.
Kiadó
Boook K.
Cikkszám
3001071960
Alcím
Tarts velem! kalandozások az izraeli konyhában

Darabszám
Teljes leírás
Friss, merész és lenyűgöző - így jellemzi három szóval Cserháti Tamara az izraeli konyhaművészetet, amelynek csínját-bínját jómaga izraeli anyósától tanulta el. Receptjei legjavát most a magyar olvasókkal is megosztja, akik kedvükre válogathatnak a valóban kiváló, nagyon ízletes fogások közt, amelyeken egyaránt érződik a mediterrán, a közel-keleti, az afrikai, a hagyományos zsidó gasztronómia hatása. Bevezetőjét az első rész követik, amelyekben klasszikus helyi ételeket mutat be: a hummuszt, a tahinit, a shakshukát, a sült padlizsánt, a falafelt, a latkeszt, a pitát - és hasonlókat. A folytatásban válogathatunk saláták és zöldséges fogások, levesek, vegetáriánus és halas ételek, húsos receptek, köretek és desszertek közül. Így olyan különlegességekkel színesíthetjük megszokott repertoárunkat, mint a khachapouri, a mézes barchesz, az egészben sült karfiol, a fűszeres csicseriborsó-leves, a céklás kuszkusz kecskesajttal és dióval, a mentás bárányborda, az izraeli saláta vagy a fűszeres sült édesburgonya. A színes fényképekkel kísért szakácskönyv végén receptjegyzék segíti a keresést.