Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
35%
Teljes leírás
A táplálkozással és gasztronómiával foglalkozó könyvek árjában egy különleges koncepciójú kötet hívhatja fel magára figyelmünket: Lizzie Streit ugyanis nem egy klasszikus szakácskönyvvel lepi meg az egészséges életmódra vágyó olvasókat. A szerző három tematikus fejezetre bontja könyvét, az elsőben sorra veszi a legfontosabb vitaminokat, amelyekre szükségünk van, hogy kiegyensúlyozott és egészséges életet élhessünk. Emellett – bár jóval kisebb mennyiségben van rá szükségünk – az ásványi anyagok is kiemelt helyet foglalnak el, velük a második rész foglalkozik. A harmadik fejezetben az első két fejezteben tárgyaltakat illeszti be a napi rutinunkba, tanácsokat ad, hogy milyen ételeket, mikor érdemes enni, bemutatja az évszakokon alapuló szezonális étkezés előnyeit.
Streit, Lizzie

Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben

Korábbi ár
3 384 Ft
Borító ár
4 395 Ft
Aktuális online ár
2 857 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Streit, Lizzie
ISBN
9789632786506
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2021
Méret
160 o.
Kiadó
Cser K.
Cikkszám
3001068978
Alcím
természetes források és táplálékkiegészítők

Darabszám
Teljes leírás
A táplálkozással és gasztronómiával foglalkozó könyvek árjában egy különleges koncepciójú kötet hívhatja fel magára figyelmünket: Lizzie Streit ugyanis nem egy klasszikus szakácskönyvvel lepi meg az egészséges életmódra vágyó olvasókat. A szerző három tematikus fejezetre bontja könyvét, az elsőben sorra veszi a legfontosabb vitaminokat, amelyekre szükségünk van, hogy kiegyensúlyozott és egészséges életet élhessünk. Emellett – bár jóval kisebb mennyiségben van rá szükségünk – az ásványi anyagok is kiemelt helyet foglalnak el, velük a második rész foglalkozik. A harmadik fejezetben az első két fejezteben tárgyaltakat illeszti be a napi rutinunkba, tanácsokat ad, hogy milyen ételeket, mikor érdemes enni, bemutatja az évszakokon alapuló szezonális étkezés előnyeit.