Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
Kalas Györgyi újabb világraszóló gasztrotúrára hívja meg a finom falatok iránt érdeklődő kis olvasókat, akik az egzotikus fogások mellett az adott ország és nép kultúráját is szívesen megismernék. A szerző ebben az olvasmányos és informatív gasztronómiai érdekességeket magában foglaló útikönyvben olyan helyekre repíti el a – leginkább iskolás korosztályból kikerülő – olvasóit, mint Marokkó, Peru, Izland vagy a gyimesi csángók vidéke. Miközben e színes és fantasztikus tájakat bebarangoljuk, kedvet kaphatunk ahhoz is, hogy megkóstoljuk a leghíresebb fogásokat, olyan jellegzetes ételeket, mint a marokkói pastilla, ami egy kerek húsos pite, a tagine, a kuszkusz, a curry, a paneer, papadam vagy a khorkhog. Kalas Györgyi leírja az ételek elkészítésének módját, valamint feltárja a távoli vidékeken élő emberek életmódját és szokásait, melyeket Horváth Ildi rajzai hoznak még közelebb a kis érdeklődőkhöz. A kötet végén recepteket is találunk – további kedvcsinálóként. A jópofa és kedves kötet széles körben ajánlható. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Kalas Györgyi

Világkóstoló - A gőzgombóctól a sáfrányos palacsintáig

Borító ár
4 990 Ft
Aktuális online ár
3 992 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Kalas Györgyi
ISBN
9789635875221
Egyéb szerzőség
Horváth Ildi (1977-) (ill.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
71, [2] o.
Kiadó
Pagony
Cikkszám
3001084632
Alcím
a gőzgombóctól a sáfrányos palacsintáig

Darabszám
Teljes leírás
Kalas Györgyi újabb világraszóló gasztrotúrára hívja meg a finom falatok iránt érdeklődő kis olvasókat, akik az egzotikus fogások mellett az adott ország és nép kultúráját is szívesen megismernék. A szerző ebben az olvasmányos és informatív gasztronómiai érdekességeket magában foglaló útikönyvben olyan helyekre repíti el a – leginkább iskolás korosztályból kikerülő – olvasóit, mint Marokkó, Peru, Izland vagy a gyimesi csángók vidéke. Miközben e színes és fantasztikus tájakat bebarangoljuk, kedvet kaphatunk ahhoz is, hogy megkóstoljuk a leghíresebb fogásokat, olyan jellegzetes ételeket, mint a marokkói pastilla, ami egy kerek húsos pite, a tagine, a kuszkusz, a curry, a paneer, papadam vagy a khorkhog. Kalas Györgyi leírja az ételek elkészítésének módját, valamint feltárja a távoli vidékeken élő emberek életmódját és szokásait, melyeket Horváth Ildi rajzai hoznak még közelebb a kis érdeklődőkhöz. A kötet végén recepteket is találunk – további kedvcsinálóként. A jópofa és kedves kötet széles körben ajánlható. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"