Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
Itt a nyár, és egy kiadós vakációt a kiadósabb finomságokkal még teljessebbé tehetjük. A jelen kiadvány olyan nyárias ízeket, fantasztikus recepteket oszt meg olvasóival, amelyek a vega és a vegán konyha forrásvidékéről jutottak el hozzánk. Növényi alapú receptek, amelyek mégsem lesznek szegényebbek a húsos ételeknél. A vega konyha az állati eredetű termékekre nem mond nemet: a sajtok és a tojás így szerves részét képezi e finomságoknak, a vegán vonal ennél jóval radikálisabb, de ott sem kell megijednünk, a különböző szójaalapú termékek kiválóan kiváltják a korábbiakat, nem is beszélve növényi alapú tejekről, és még sorolhatnánk. Mivel a nyár adja a tematikus alapot, a kiadvány szakít a klasszikus reggeli-ebéd-vacsora felosztással, ehelyett a reggeli fogásokat követően vendégváró ételekről olvashatunk.

Vega és Vegán Nyár 2023 (BBC Goodfood Bookazine)

Borító ár
3 290 Ft
Aktuális online ár
2 533 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9772732147605, 9786156344403
Egyéb szerzőség
Sándor Adrienn (szerk.);László Ágnes (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2023
Méret
130 o.
Kiadó
IQ Press
Cikkszám
3001080806
Sorozatcím
BBC goodfood bookazine ; 2732-1479

Darabszám
Teljes leírás
Itt a nyár, és egy kiadós vakációt a kiadósabb finomságokkal még teljessebbé tehetjük. A jelen kiadvány olyan nyárias ízeket, fantasztikus recepteket oszt meg olvasóival, amelyek a vega és a vegán konyha forrásvidékéről jutottak el hozzánk. Növényi alapú receptek, amelyek mégsem lesznek szegényebbek a húsos ételeknél. A vega konyha az állati eredetű termékekre nem mond nemet: a sajtok és a tojás így szerves részét képezi e finomságoknak, a vegán vonal ennél jóval radikálisabb, de ott sem kell megijednünk, a különböző szójaalapú termékek kiválóan kiváltják a korábbiakat, nem is beszélve növényi alapú tejekről, és még sorolhatnánk. Mivel a nyár adja a tematikus alapot, a kiadvány szakít a klasszikus reggeli-ebéd-vacsora felosztással, ehelyett a reggeli fogásokat követően vendégváró ételekről olvashatunk.