Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
Egy egész szakácskönyvet szentelni a tojásnak nagy merészségnek tűnik, a nemzetközileg elismert séf, Michel Roux azonban vállalja a kihívásban rejlő rizikót, és egy pazar, több mint 130 receptet magában foglaló könyvvel mutatja be meggyőzően, hogy ebből az egyszerű és közismert alapanyagból milyen fenséges ételeket lehet készíteni. „Tisztelője és egyben rajongója vagyok a tojásnak, a természet eme zseniális ajándékának, amely a főzés minden lehetséges módja során felhasználható. Mégis úgy látom, igencsak alulértékelt ez a ragyogó élelmiszer, amelynek egyedülálló csodáját manapság gyakran háttérbe szorítják, elhomályosítják a drága, luxus alapanyagok.” Ezzel a bevezető gondolattal kezdi könyvét Michel Roux, melynek első részében a különböző tojásokkal, valamint a tojás részeivel és lehetséges elkészítési módjaival ismerkedhetünk meg.
Roux, Michel (1941-)

Tojásvarázs

Borító ár
6 990 Ft
Aktuális online ár
5 592 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Roux, Michel (1941-)
ISBN
9786155698125
Egyéb szerzőség
Brigdale, Martin (fotó);Lieberman Klára (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2022
Méret
288 o.
Kiadó
T.bálint K.
Cikkszám
3001070953

Darabszám
Teljes leírás
Egy egész szakácskönyvet szentelni a tojásnak nagy merészségnek tűnik, a nemzetközileg elismert séf, Michel Roux azonban vállalja a kihívásban rejlő rizikót, és egy pazar, több mint 130 receptet magában foglaló könyvvel mutatja be meggyőzően, hogy ebből az egyszerű és közismert alapanyagból milyen fenséges ételeket lehet készíteni. „Tisztelője és egyben rajongója vagyok a tojásnak, a természet eme zseniális ajándékának, amely a főzés minden lehetséges módja során felhasználható. Mégis úgy látom, igencsak alulértékelt ez a ragyogó élelmiszer, amelynek egyedülálló csodáját manapság gyakran háttérbe szorítják, elhomályosítják a drága, luxus alapanyagok.” Ezzel a bevezető gondolattal kezdi könyvét Michel Roux, melynek első részében a különböző tojásokkal, valamint a tojás részeivel és lehetséges elkészítési módjaival ismerkedhetünk meg.