Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
21%
Teljes leírás
Ötvös Zsuzsanna esztétikailag és tartalmilag is igényes, gyönyörű színes fotókkal illusztrált szakácskönyveinek sorát gyarapítja most megjelenő kötete. Ebben az volt a koncepciója, hogy hat "kedvenc" alapanyaga köré kanyarít recepteket; végül összesen harmincegy ilyen ételkészítési útmutató került a kiadványba. A kiválasztott alapanyagai: a kakaóbab, a maláta, a miso, a sajt, a vaj és a virág - részben teljesen hétköznapinak tűnő, részben szokatlan és különleges hozzávalók, amelyekből csupa ínyenc édesség készül. A kakaóbabból például étcsokis-málnás szelet, a malátából malátás-törökmogyorós choux, a misóból fúziós Esterházy-torta, a sajtból raclette sajtos gofri, a vajból baklava, a virágból hibiszkuszos tonik - hogy csak pár példát hozzunk. Ezek mellett közismert sütik minőségi változatainak a receptjeit is megtaláljuk a gyűjteményben: olyan finomságokat gondolhatunk újra, mint a téli fagyi, a puncskocka, a kapros-túrós pite, a pálmalevél, vagy az isler. A választást a kötet végén levő mutató segíti. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Ötvös Zsuzsanna

Több mint desszert

Borító ár
7 500 Ft
Aktuális online ár
5 925 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Ötvös Zsuzsanna
ISBN
9789635655496
Egyéb szerzőség
Kaunitz Tamás (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
187 o.
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001086666
Alcím
6 kedvenc alapanyagom 31 izgalmas receptben

Darabszám
Teljes leírás
Ötvös Zsuzsanna esztétikailag és tartalmilag is igényes, gyönyörű színes fotókkal illusztrált szakácskönyveinek sorát gyarapítja most megjelenő kötete. Ebben az volt a koncepciója, hogy hat "kedvenc" alapanyaga köré kanyarít recepteket; végül összesen harmincegy ilyen ételkészítési útmutató került a kiadványba. A kiválasztott alapanyagai: a kakaóbab, a maláta, a miso, a sajt, a vaj és a virág - részben teljesen hétköznapinak tűnő, részben szokatlan és különleges hozzávalók, amelyekből csupa ínyenc édesség készül. A kakaóbabból például étcsokis-málnás szelet, a malátából malátás-törökmogyorós choux, a misóból fúziós Esterházy-torta, a sajtból raclette sajtos gofri, a vajból baklava, a virágból hibiszkuszos tonik - hogy csak pár példát hozzunk. Ezek mellett közismert sütik minőségi változatainak a receptjeit is megtaláljuk a gyűjteményben: olyan finomságokat gondolhatunk újra, mint a téli fagyi, a puncskocka, a kapros-túrós pite, a pálmalevél, vagy az isler. A választást a kötet végén levő mutató segíti. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"