Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A szakértő szerzőtrió az ötven év feletti korosztálynak állította össze ezt a művet, amely egyrészt életmód- és táplálkozási tanácsokat tartalmaz, másrészt ennek adekvát ételek receptjeit teszi közzé. Az első részben általánosságban írnak az időskorról és az öregedés folyamatáról, a tipikus időskori táplálkozási problémákról és élettani változásokról, majd ehhez kapcsolódóan tanulmányozhatjuk az étrendi ajánlásokat (változó tápanyagszükséglet, nyersanyagok), továbbá a táplálkozással összefüggésbe hozható betegségeket (székrekedés, elhízás, cukorbetegség, csontritkulás stb.). A kiadvány fennmaradó részében találjuk az ajánlott ételek (szendvicskrémek, reggelik, vendégváró falatok, levesek, húsos és zöldséges fogások, egytálételek, sós és édes sütik) elkészítési útmutatóit. Az utolsó rész néhány, a köztudatba ágyazódott tévhittel számol le. A kötetet színes képmelléklet zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Veresné Bálint Márta

Táplálkozási tanácsok 50 év felettieknek kipróbált receptekkel és hasznos tudnivalókkal

Borító ár
3 980 Ft
Aktuális online ár
2 985 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Veresné Bálint Márta
ISBN
9789639456532
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2019
Méret
271 o., XVI t. : ill., színes ; 21 cm
Kiadó
SpringMed
Cikkszám
3001042396
Alcím
kipróbált receptekkel és hasznos tudnivalókkal
Sorozatcím
SpringMed diétás könyvek ; 2060-3495

Darabszám
Teljes leírás
A szakértő szerzőtrió az ötven év feletti korosztálynak állította össze ezt a művet, amely egyrészt életmód- és táplálkozási tanácsokat tartalmaz, másrészt ennek adekvát ételek receptjeit teszi közzé. Az első részben általánosságban írnak az időskorról és az öregedés folyamatáról, a tipikus időskori táplálkozási problémákról és élettani változásokról, majd ehhez kapcsolódóan tanulmányozhatjuk az étrendi ajánlásokat (változó tápanyagszükséglet, nyersanyagok), továbbá a táplálkozással összefüggésbe hozható betegségeket (székrekedés, elhízás, cukorbetegség, csontritkulás stb.). A kiadvány fennmaradó részében találjuk az ajánlott ételek (szendvicskrémek, reggelik, vendégváró falatok, levesek, húsos és zöldséges fogások, egytálételek, sós és édes sütik) elkészítési útmutatóit. Az utolsó rész néhány, a köztudatba ágyazódott tévhittel számol le. A kötetet színes képmelléklet zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"