Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Manapság a szuvidálás a legtöbb minőségi ételt kínáló étterem egyik alapvető eljárásaként széles körben elterjedt, s az éttermek után már arra is lehetőségünk van, hogy otthon is elkészítsük ezeket az éttermi minőségű ételeket. A jelen könyv 140 ízletes, kreatív és egészséges, szuvidáláshoz ajánlott receptet tár az olvasók elé. De mi is a szuvidálás? A sous vide (ejtsd: szuvid) olyan főzési eljárás, mely során a légmentesen lezárt tasakokban lévő ételt vízfürdőbe helyezünk, és ott állandó hőmérsékleten tartva készítjük el azokat. A főzési idő hosszabb, mint más eljárásoknál, ami a lényegesen alacsonyabb főzési hőmérsékletnek köszönhető. Ez az alacsony hőfokon történő lassú főzési eljárás figyelemreméltó és egyedülálló eredményekhez vezet.

Copeling, Carey

Szuvidálás könnyedén

Borító ár
5 499 Ft
Kötött ár
4 949 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Copeling, Carey
ISBN
9789634479871
Egyéb szerzőség
Vidal, Marija (fotó);Kutor Eszter (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
223 o.
Kiadás pontos dátuma
2024.10.31
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001065438
Alcím
140 étterembe illő fogás otthonra

Darabszám
Teljes leírás
Manapság a szuvidálás a legtöbb minőségi ételt kínáló étterem egyik alapvető eljárásaként széles körben elterjedt, s az éttermek után már arra is lehetőségünk van, hogy otthon is elkészítsük ezeket az éttermi minőségű ételeket. A jelen könyv 140 ízletes, kreatív és egészséges, szuvidáláshoz ajánlott receptet tár az olvasók elé. De mi is a szuvidálás? A sous vide (ejtsd: szuvid) olyan főzési eljárás, mely során a légmentesen lezárt tasakokban lévő ételt vízfürdőbe helyezünk, és ott állandó hőmérsékleten tartva készítjük el azokat. A főzési idő hosszabb, mint más eljárásoknál, ami a lényegesen alacsonyabb főzési hőmérsékletnek köszönhető. Ez az alacsony hőfokon történő lassú főzési eljárás figyelemreméltó és egyedülálló eredményekhez vezet.