Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    15%

    Sütés - főzés a Big Green Egg grillsütővel

    16 999 Ft
    19 999 Ft
    - +
    Teljes leírás
    James Whetlor egy olyan kötetet állított össze, amely egyrészt részletes útmutató a japán "kamadóról" mintázott, Big Green Egg - vagyis Nagy Zöld Tojás - elnevezésű csúcskategóriás kerámia grillsütő és kemence használatéhoz, másrészt grillezéshez ajánlott receptgyűjtemény, amelynek darabjai azonban nem csak ezzel a modellel készíthetőek el. Elsőként az Egg összeállítását, begyújtási és használati útmutatóját tanulmányozhatjuk, majd kiderül, hogy a tökéletes BBQ-hoz milyen tüzelőanyagokat, alapanyagokat és egyéb eszközöket ajánlott használnunk. Ezt követik a különféle sütési-grillezési technikák bemutatása, receptekkel kiegészítve. Sima grillezés, plancha, dirty és afterburn sütés, low and slow, sima sütés, holland főzés, tésztafélék sütése, szószkészítés - ilyen és ehhez hasonló eljárások Egg-re alkalmazott műhelytitkai tárulnak fel előttünk a kötet lapozgatása közben. A sok színes képpel illusztrált kiadvány végén tárgymutató segíti az eligazodást. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
    Termék részletes adatai
    Szerző Whetlor, James
    Vonalkód 9789635822607
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Folan, Sam (fotó);Fisher, Sarah (ill.)
    Megjelenés éve 2022
    Kiadó Alexandra
    Alcím minden, amit tudni kell az alapoktól a sütési-főzési praktikákig 70 recepttel
    Cikkszám 3001073079
    Méret 207 o.