Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
James Whetlor egy olyan kötetet állított össze, amely egyrészt részletes útmutató a japán "kamadóról" mintázott, Big Green Egg - vagyis Nagy Zöld Tojás - elnevezésű csúcskategóriás kerámia grillsütő és kemence használatához, másrészt grillezéshez ajánlott receptgyűjtemény, amelynek darabjai azonban nem csak ezzel a modellel készíthetőek el. Elsőként az Egg összeállítását, begyújtási és használati útmutatóját tanulmányozhatjuk, majd kiderül, hogy a tökéletes BBQ-hoz milyen tüzelőanyagokat, alapanyagokat és egyéb eszközöket ajánlott használnunk. Ezt követik a különféle sütési-grillezési technikák bemutatása, receptekkel kiegészítve. Sima grillezés, plancha, dirty és afterburn sütés, low and slow, sima sütés, holland főzés, tésztafélék sütése, szószkészítés - ilyen és ehhez hasonló eljárások Eggre alkalmazott műhelytitkai tárulnak fel előttünk a kötet lapozgatása közben. A sok színes képpel illusztrált kiadvány végén tárgymutató segíti az eligazodást. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Whetlor, James

Sütés - főzés a Big Green Egg grillsütővel

Borító ár
19 999 Ft
Aktuális online ár
14 999 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Whetlor, James
ISBN
9789635822607
Egyéb szerzőség
Folan, Sam (fotó);Fisher, Sarah (ill.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
207 o.
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001073079
Alcím
minden, amit tudni kell az alapoktól a sütési-főzési praktikákig 70 recepttel

Darabszám
Teljes leírás
James Whetlor egy olyan kötetet állított össze, amely egyrészt részletes útmutató a japán "kamadóról" mintázott, Big Green Egg - vagyis Nagy Zöld Tojás - elnevezésű csúcskategóriás kerámia grillsütő és kemence használatához, másrészt grillezéshez ajánlott receptgyűjtemény, amelynek darabjai azonban nem csak ezzel a modellel készíthetőek el. Elsőként az Egg összeállítását, begyújtási és használati útmutatóját tanulmányozhatjuk, majd kiderül, hogy a tökéletes BBQ-hoz milyen tüzelőanyagokat, alapanyagokat és egyéb eszközöket ajánlott használnunk. Ezt követik a különféle sütési-grillezési technikák bemutatása, receptekkel kiegészítve. Sima grillezés, plancha, dirty és afterburn sütés, low and slow, sima sütés, holland főzés, tésztafélék sütése, szószkészítés - ilyen és ehhez hasonló eljárások Eggre alkalmazott műhelytitkai tárulnak fel előttünk a kötet lapozgatása közben. A sok színes képpel illusztrált kiadvány végén tárgymutató segíti az eligazodást. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"