Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
Samin Nostrat amerikai mesterszakács kifejezetten laikusoknak dolgozta ki - állítása szerint közel másfél évtized tapasztalatát egybesűrítve - sütési-főzési koncepcióját, s az erre épülő recepteket. Metodikája lényege, hogy a gasztronómiában négy alapvető tényező számít: a minőségi só és zsiradék, a megfelelő arányban adagolt savasság, és a pontosan alkalmazott hőhatás - ha ezek stimmelnek, akkor nagy baj már nem lehet, akkor harmonikus lesz az étel, amit készítünk.
Nosrat, Samin (1979-)

Só, zsír, sav, hő

Borító ár
14 999 Ft
Aktuális online ár
11 999 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Nosrat, Samin (1979-)
ISBN
9789636331702, 9789633558966
Egyéb szerzőség
MacNaughton, Wendy (1977-) (ill.);Pollan, Michael (1955-) (előszó);Szitás Erzsébet (ford.);Kövesdi Miklós Gábor (1976-) (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
469 o.
Kiadó
Park
Cikkszám
3001039669
Alcím
a jó főzés négy eleme

Darabszám
Teljes leírás
Samin Nostrat amerikai mesterszakács kifejezetten laikusoknak dolgozta ki - állítása szerint közel másfél évtized tapasztalatát egybesűrítve - sütési-főzési koncepcióját, s az erre épülő recepteket. Metodikája lényege, hogy a gasztronómiában négy alapvető tényező számít: a minőségi só és zsiradék, a megfelelő arányban adagolt savasság, és a pontosan alkalmazott hőhatás - ha ezek stimmelnek, akkor nagy baj már nem lehet, akkor harmonikus lesz az étel, amit készítünk.