Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
A rizottó nem tartozik a komolyabb kulináris kihívások közé, mégis, amilyen egyszerűnek tűnik e rizses étel elkészítése, olyan könnyen el is lehet rontani. Nincs is rosszabb a kiszáradt rizottónál, ami elvesztette krémességét, s így lényegétől lett megfosztva. A jelen kötet szerzője egy egész szakácskönyvet szánt ennek az egyszerű, mégis, a végtelenségig variálható ételnek, melyet készíthetünk levesebb változatban vagy kicsit keményebben. Belefőzhetjük a zöldségeket, hogy az ízek összeérjenek vagy azokat előre is megpárolhatjuk, s csak a végén adjuk hozzá a rizshez, így képezve kontrasztot a két állag között. De mindez csak ízlés kérdése, minden esetben finom és tápláló fogást kapunk, melyet nagy öröm lehet egy fárasztó nap végén elkészíteni. A szerző is azt javasolja, hogy bontsunk ki egy üveg bort, és egy könnyed zenét berakva kavargassuk az alaplével felöntött rizst.
Clark, Maxine

Rizottó

Borító ár
4 990 Ft
Aktuális online ár
4 491 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Clark, Maxine
ISBN
9789635655472
Egyéb szerzőség
Nimila Ágnes (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
159 o.
Kiadás pontos dátuma
2024.09.18
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001086463
Alcím
50 ízletes, olasz rizsétel

Darabszám
Teljes leírás
A rizottó nem tartozik a komolyabb kulináris kihívások közé, mégis, amilyen egyszerűnek tűnik e rizses étel elkészítése, olyan könnyen el is lehet rontani. Nincs is rosszabb a kiszáradt rizottónál, ami elvesztette krémességét, s így lényegétől lett megfosztva. A jelen kötet szerzője egy egész szakácskönyvet szánt ennek az egyszerű, mégis, a végtelenségig variálható ételnek, melyet készíthetünk levesebb változatban vagy kicsit keményebben. Belefőzhetjük a zöldségeket, hogy az ízek összeérjenek vagy azokat előre is megpárolhatjuk, s csak a végén adjuk hozzá a rizshez, így képezve kontrasztot a két állag között. De mindez csak ízlés kérdése, minden esetben finom és tápláló fogást kapunk, melyet nagy öröm lehet egy fárasztó nap végén elkészíteni. A szerző is azt javasolja, hogy bontsunk ki egy üveg bort, és egy könnyed zenét berakva kavargassuk az alaplével felöntött rizst.