Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
A rámen nem csupán egy étel – kulináris élmény, szabadság és kreativitás egy tálban. A selymes alaplétől a ruganyos tésztáig, a változatos feltétektől kezdve a gyöngyöző zsiradékokig és ízesítőkig minden részlet számít. Az Ízekre szedve sorozat első részében a szerző e misztikusnak számító japán fogás elkészítését mutatja be közérthetően és lépésről lépésre. Miután megismerted a rámenkészítés és az egyes alkotóelemek rendszerét, bátran kísérletezz velük. Éld át a főzés szabadságát: alkosd meg a saját rámen-univerzumodat. Minden tál rámen más és más, és bármelyik lehet a tiéd! Kárai Dávid több mint tíz éve foglalkozik hivatásszerűen gasztronómiával: dolgozott éttermi konyhán, receptfejlesztőként, gasztroújságíróként, és több szakácskönyvet is írt. Az Ízekre szedve sorozat első része a Rámen, amelyben e misztikusnak számító japán fogást mutatja be közérthetően és lépésről lépésre.

Hamarosan rendelhető

Kárai Dávid

Rámen

Borító ár
8 500 Ft
Várható ár
7 650 Ft

Várható megjelenés: 2025.11

Termék részletes adatai
Szerző
Kárai Dávid
ISBN
9789636147976
Nyelv
magyar
Kiadó
Central Kiadói Csoport
Cikkszám
3001097926

Teljes leírás
A rámen nem csupán egy étel – kulináris élmény, szabadság és kreativitás egy tálban. A selymes alaplétől a ruganyos tésztáig, a változatos feltétektől kezdve a gyöngyöző zsiradékokig és ízesítőkig minden részlet számít. Az Ízekre szedve sorozat első részében a szerző e misztikusnak számító japán fogás elkészítését mutatja be közérthetően és lépésről lépésre. Miután megismerted a rámenkészítés és az egyes alkotóelemek rendszerét, bátran kísérletezz velük. Éld át a főzés szabadságát: alkosd meg a saját rámen-univerzumodat. Minden tál rámen más és más, és bármelyik lehet a tiéd! Kárai Dávid több mint tíz éve foglalkozik hivatásszerűen gasztronómiával: dolgozott éttermi konyhán, receptfejlesztőként, gasztroújságíróként, és több szakácskönyvet is írt. Az Ízekre szedve sorozat első része a Rámen, amelyben e misztikusnak számító japán fogást mutatja be közérthetően és lépésről lépésre.