Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
Az egész Mediterráneum területén csodálatos és sokszínű a konyhaművészet. Ezek közül is kicsillan természetes, könnyed bájával a provanszál gasztronómia, amelynek műhelytitkaiba kínál bepillantást ez az igényes színes fotókkal gazdagon illusztrált szakácskönyv. Elsőként az alapvető tudnivalókat sajátíthatjuk el: a sajátos ízekkel, fűszerekkel, alapanyagokkal, helyi specialitásokkal és eszközökkel, majd pedig a provanszál sütés- és főzéstechnikákkal, módszerekkel. Ezután tanulmányozhatjuk a recepteket: a különféle előételeket és falatkákat, a halakat és tenger gyümölcseit, a húsokat és szárnyasokat, a köreteket, szószokat és ízesítőket, majd pedig a süteményeket, desszerteket és remek francia sajtokat. Niolly Prat-ban sült fürj, fűszeres báránylábszár, fügés-juhsajtos falatkák, nyúl vadász módra, gyöngytyúk zöld olajbogyóval, . spenóttal töltött szardínia, grillezett makréla, barack narancsszószban, körtegratin, levendulás keksz, oreillettes, fenyőmagos habcsók - ilyen és ehhez hasonló fogásokkal kényeztethetjük szeretteinket, vendégeinket és önmagunkat ennek a kötetnek az iránymutatásával. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Gedda, Gui (1932-)

Provence ízei - A piactól a terített asztalig

Borító ár
7 500 Ft
Aktuális online ár
5 775 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Gedda, Gui (1932-)
ISBN
9789635447404
Egyéb szerzőség
Nimila Ágnes (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2022
Méret
304 p. : ill., színes ; 24 cm
Kiadó
Kossuth
Cikkszám
3001074680
Alcím
a piactól a terített asztalig

Darabszám
Teljes leírás
Az egész Mediterráneum területén csodálatos és sokszínű a konyhaművészet. Ezek közül is kicsillan természetes, könnyed bájával a provanszál gasztronómia, amelynek műhelytitkaiba kínál bepillantást ez az igényes színes fotókkal gazdagon illusztrált szakácskönyv. Elsőként az alapvető tudnivalókat sajátíthatjuk el: a sajátos ízekkel, fűszerekkel, alapanyagokkal, helyi specialitásokkal és eszközökkel, majd pedig a provanszál sütés- és főzéstechnikákkal, módszerekkel. Ezután tanulmányozhatjuk a recepteket: a különféle előételeket és falatkákat, a halakat és tenger gyümölcseit, a húsokat és szárnyasokat, a köreteket, szószokat és ízesítőket, majd pedig a süteményeket, desszerteket és remek francia sajtokat. Niolly Prat-ban sült fürj, fűszeres báránylábszár, fügés-juhsajtos falatkák, nyúl vadász módra, gyöngytyúk zöld olajbogyóval, . spenóttal töltött szardínia, grillezett makréla, barack narancsszószban, körtegratin, levendulás keksz, oreillettes, fenyőmagos habcsók - ilyen és ehhez hasonló fogásokkal kényeztethetjük szeretteinket, vendégeinket és önmagunkat ennek a kötetnek az iránymutatásával. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"