Teljes leírás
Paul Hollywood sztárcukrász és mesterpék, aki kiváló szakácskönyveket ír. Rajongóinak - és azoknak, akik most ismerkednek meg vele - most sem kell csalódniuk, mert legmagasabb szintre emelte két egyszerű, hétköznapi süteményfajta, a pite és a felfújt változatait, kiegészítve egyéb csodás receptekkel. A szükséges eszközök és alapanyagok felsorolása után bemutat néhány olyan technikát, amellyel szinte képtelenség elrontani, amit éppen készítünk, majd megosztja a hét alaptészta receptjét. Ezután következhet a többi finomság, kezdve a sós pitékkel és péksütikkel, folytatva az édességekkel: pitékkel és gyümölcstortákkal, meleg és hideg felfújtakkal, pudingokkal, tortákkal, gyümölcskenyerekkel, aprósütikkel. A szép színes fotókkal (több helyen fázisfényképekkel) illusztrált kiadvány végén kapott helyet a mutató, amelynek a segítségével olyan fogások receptjeit kereshetjük ki a kötetből, mint füstölt tőkehalas pite, a spenótos-fenyőmagos batyu, a tejszínes gombával töltött puffancs, a vadhússal töltött pite, a yorkshire-i túrótorta, a gyümölcskosárkák, a cseresznyés croissant-puding, a csokivulkán, a Cranachan sajttorta, az epermousse-torta, vagy a sós karamellás-kávés eklerfánk. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"