Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
Teljes leírás
A vendéglátásban a szakmai tudás és a személyes elhivatottság egyaránt elengedhetetlen. A Pincér leszek II. kötet egyben a sorozat záró része – az italismeretek és az italszolgáltatás témaköreit dolgozza fel, kiegészítve és elmélyítve az előző kötetben megszerzett alapokat. Az italok felszolgálása nem csupán technikai feladat, hanem a vendégélmény szerves része. A korszerű vendéglátásban a felszolgáló szerepe túlmutat a kiszolgáláson: aktív résztvevője az értékesítésnek, hozzájárul a vendégek elégedettségéhez, valamint a vendéglátóhely jó hírnevének kialakításához. Ez a tankönyv célzottan a gyakorlati felkészülést támogatja, figyelembe véve a modern vendéglátás elvárásait és kihívásait. A vizsga követelményeit figyelembe véve minden italtípusnál az ételpárosításokkal is hangsúlyosan foglalkozunk. A szakmai igényesség, a nyitottság a folyamatos tanulásra és a hivatás iránti elkötelezettség minden sikeres felszolgáló kulcstulajdonsága. Ez a kiadvány ezen kompetenciák fejlesztésében is segít. Minden olyan tanuló és pályakezdő szakember haszonnal forgathatja, aki tudatosan építi vendéglátós karrierjét. A modern vendéglátásban minden korty számít – legyen szó a reggeli kávéról vagy épp egy ünnepi pezsgőről. Ez a könyv nemcsak arra tanít, hogyan készítsünk el vagy kínáljunk fel egy italt, hanem arra is, hogyan váljunk vendégélményt formáló szakemberekké.

Molnár Kristóf

Pincér leszek II.

Raktári szám: GS-8-14
Aktuális online ár
6 750 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Molnár Kristóf
ISBN
9786155720635
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Kiadó
Szega Books
Cikkszám
3001096442

Darabszám
Teljes leírás
A vendéglátásban a szakmai tudás és a személyes elhivatottság egyaránt elengedhetetlen. A Pincér leszek II. kötet egyben a sorozat záró része – az italismeretek és az italszolgáltatás témaköreit dolgozza fel, kiegészítve és elmélyítve az előző kötetben megszerzett alapokat. Az italok felszolgálása nem csupán technikai feladat, hanem a vendégélmény szerves része. A korszerű vendéglátásban a felszolgáló szerepe túlmutat a kiszolgáláson: aktív résztvevője az értékesítésnek, hozzájárul a vendégek elégedettségéhez, valamint a vendéglátóhely jó hírnevének kialakításához. Ez a tankönyv célzottan a gyakorlati felkészülést támogatja, figyelembe véve a modern vendéglátás elvárásait és kihívásait. A vizsga követelményeit figyelembe véve minden italtípusnál az ételpárosításokkal is hangsúlyosan foglalkozunk. A szakmai igényesség, a nyitottság a folyamatos tanulásra és a hivatás iránti elkötelezettség minden sikeres felszolgáló kulcstulajdonsága. Ez a kiadvány ezen kompetenciák fejlesztésében is segít. Minden olyan tanuló és pályakezdő szakember haszonnal forgathatja, aki tudatosan építi vendéglátós karrierjét. A modern vendéglátásban minden korty számít – legyen szó a reggeli kávéról vagy épp egy ünnepi pezsgőről. Ez a könyv nemcsak arra tanít, hogyan készítsünk el vagy kínáljunk fel egy italt, hanem arra is, hogyan váljunk vendégélményt formáló szakemberekké.