Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Új grillezős kötettel jelentkezik Stiller Tamás, ugyancsak Parázs és füst címmel, de más alcímmel (most: Négy évszak) és persze más receptkínálattal. Az előszöt követően ezeket tizenegy fejezetbe szerkesztve teszi közzé; ezek mind egy-egy alkalomhoz kötődnek. A sort az előételek nyitják meg (grillezett garnélás szendvics, lepénykenyér, lazackrokett kapros majonézzel), ezeket követik az ételtippek téli grillezésre (klasszikus BBQ, marharagu krumpligombóccal); vidékies hangulatú reggelire és ebédre (tömött burgonya sült oldalassal, dobozos malacragu); tengeri ízvilágú falatozásra (boros kék kagyló, füstölt tintahal); vendégvárásra és szülinapra (tépett Cézár-saláta, miniszegyburger)

Stiller Tamás

Parázs és füst – Négy évszak

Borító ár
7 290 Ft
Kötött ár
6 561 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Stiller Tamás
ISBN
9789636146870
Egyéb szerzőség
Busák Attila (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Méret
212, [3] o.
Kiadás pontos dátuma
2025.06.02
Kiadó
Animus
Cikkszám
3001093358
Alcím
négy évszak

Darabszám
Teljes leírás
Új grillezős kötettel jelentkezik Stiller Tamás, ugyancsak Parázs és füst címmel, de más alcímmel (most: Négy évszak) és persze más receptkínálattal. Az előszöt követően ezeket tizenegy fejezetbe szerkesztve teszi közzé; ezek mind egy-egy alkalomhoz kötődnek. A sort az előételek nyitják meg (grillezett garnélás szendvics, lepénykenyér, lazackrokett kapros majonézzel), ezeket követik az ételtippek téli grillezésre (klasszikus BBQ, marharagu krumpligombóccal); vidékies hangulatú reggelire és ebédre (tömött burgonya sült oldalassal, dobozos malacragu); tengeri ízvilágú falatozásra (boros kék kagyló, füstölt tintahal); vendégvárásra és szülinapra (tépett Cézár-saláta, miniszegyburger)