Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
2010 augusztusában vált lehetővé az, hogy - bizonyos mennyiségig - otthon, háznál főzhessenek pálinkát a vállalkozó szelleműek. Nekik készült ez a - most javított kiadásban megjelenő - kézikönyv, amely a pálinka- és likőrfőzéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretanyagot összegzi. A pálinkafőzés történetének rövid áttekintése után olvashatunk a magyar pálinkanév-használatról, a főzéshez ideális gyümölcs-alapanyagról, és a szóba jöhető gyümölcsfajták közötti különbségekről.
Panyik Gáborné (1951-2017)

Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése

Borító ár
4 995 Ft
Aktuális online ár
3 846 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Panyik Gáborné (1951-2017)
ISBN
9789632785714, 9789632785462
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2023
Méret
115 o.
Kiadó
Cser K.
Cikkszám
3000226037
Alcím
ágyas pálinka és likőr készítése

Darabszám
Teljes leírás
2010 augusztusában vált lehetővé az, hogy - bizonyos mennyiségig - otthon, háznál főzhessenek pálinkát a vállalkozó szelleműek. Nekik készült ez a - most javított kiadásban megjelenő - kézikönyv, amely a pálinka- és likőrfőzéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretanyagot összegzi. A pálinkafőzés történetének rövid áttekintése után olvashatunk a magyar pálinkanév-használatról, a főzéshez ideális gyümölcs-alapanyagról, és a szóba jöhető gyümölcsfajták közötti különbségekről.