Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Immár másodszor is új címmel kerül kiadásra a szerzőpáros kötete (korábban: Olasz finomságok könyve, 201906048; és Csizma az asztalon, 201212087), amelyben a - méltán világhírű - olasz konyha legjavából válogatott recepteket teszik közzé. A változás azonban nem csak a címet érinti: míg korábban, az első változatban illusztrációt, fotókat a kiadvány nem tartalmazott, ez most változott, s megannyi szép színes fotó csábítja arra az olvasót, hogy kipróbálja az adott receptet. Az itáliai specialitások leírásai régiók szerinti bontásban (északról, Piemonttól haladva a középső országrészen át délig, Szardíniával bezárólag) kaptak helyet a műben.

Illés Andrea (1967-)

Olasz szakácskönyv - Toscanától Szicíliáig

Borító ár
6 995 Ft
Kötött ár
6 296 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Illés Andrea (1967-)
ISBN
9789636850418
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Méret
215 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.05.15
Kiadó
Scolar
Cikkszám
3001092639
Alcím
Toscanától Szicíliáig

Darabszám
Teljes leírás
Immár másodszor is új címmel kerül kiadásra a szerzőpáros kötete (korábban: Olasz finomságok könyve, 201906048; és Csizma az asztalon, 201212087), amelyben a - méltán világhírű - olasz konyha legjavából válogatott recepteket teszik közzé. A változás azonban nem csak a címet érinti: míg korábban, az első változatban illusztrációt, fotókat a kiadvány nem tartalmazott, ez most változott, s megannyi szép színes fotó csábítja arra az olvasót, hogy kipróbálja az adott receptet. Az itáliai specialitások leírásai régiók szerinti bontásban (északról, Piemonttól haladva a középső országrészen át délig, Szardíniával bezárólag) kaptak helyet a műben.