Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Noha korábban a Libri gondozásában jelent meg a közismert publicista és humorista itáliai gasztronómiát bemutató könyve (201720049), Váncsa István a Lakoma újabb kiadásában, melynek gondozását és kiadását az Open Books vállalta magára, olyannyira átdolgozta a kötetbe felvett tartalmat, hogy ahogy érdemes újabb recenziót szentelni a vállalkozásnak, úgy érdemes egy új, önálló kötetről is beszélni. Váncsa ugyanis több mint kilencszáz receptet gyűjtött össze könyvében, melyeket, a mai szakácskönyvektől eltérően nem követnek ízléses fotók. Ne, az elkészült fogásokról ne keressünk hívogató képeket! Váncsa szakácskönyve e tekintetben nem fogja kielégíteni a kortárs olvasói elvásárokat. Így viszont elkerülhetjük a kijózanító felismerést, hogy az általunk megalkotott ételköltemény köszönőviszonyba se kerül a képen látott fogásokkal. Az Olasz lakoma az itáliai konyha teljes skáláját lefedi, alámerülés ebben a páratlan mediterrán kultúrában, melyben még a legegyszerűbb fogások is három névvel bírnak, s azokat egy római szenátort idéző méltósággal fogyasztják el a helyiek. A magyar olvasó és szakács csak kapkodja a fejét a fogások és az alapanyagok gazdagságát látva. S ha ez nem lenne elég, a szerző nem hagyja olvasóit kulturális táplálék nélkül, a lelket és a szellemet is gazdagon ellátja.
Váncsa István (1949-)

Olasz lakoma

Borító ár
8 999 Ft
Aktuális online ár
8 099 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Váncsa István (1949-)
ISBN
9789635721382
Egyéb szerzőség
Nagy Szilvia, M. (1976-) (ill.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
941 o.
Kiadás pontos dátuma
2024.11.08
Kiadó
Open Books
Cikkszám
3001089511
Alcím
az itáliai konyha kincseiből

Darabszám
Teljes leírás
Noha korábban a Libri gondozásában jelent meg a közismert publicista és humorista itáliai gasztronómiát bemutató könyve (201720049), Váncsa István a Lakoma újabb kiadásában, melynek gondozását és kiadását az Open Books vállalta magára, olyannyira átdolgozta a kötetbe felvett tartalmat, hogy ahogy érdemes újabb recenziót szentelni a vállalkozásnak, úgy érdemes egy új, önálló kötetről is beszélni. Váncsa ugyanis több mint kilencszáz receptet gyűjtött össze könyvében, melyeket, a mai szakácskönyvektől eltérően nem követnek ízléses fotók. Ne, az elkészült fogásokról ne keressünk hívogató képeket! Váncsa szakácskönyve e tekintetben nem fogja kielégíteni a kortárs olvasói elvásárokat. Így viszont elkerülhetjük a kijózanító felismerést, hogy az általunk megalkotott ételköltemény köszönőviszonyba se kerül a képen látott fogásokkal. Az Olasz lakoma az itáliai konyha teljes skáláját lefedi, alámerülés ebben a páratlan mediterrán kultúrában, melyben még a legegyszerűbb fogások is három névvel bírnak, s azokat egy római szenátort idéző méltósággal fogyasztják el a helyiek. A magyar olvasó és szakács csak kapkodja a fejét a fogások és az alapanyagok gazdagságát látva. S ha ez nem lenne elég, a szerző nem hagyja olvasóit kulturális táplálék nélkül, a lelket és a szellemet is gazdagon ellátja.