Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Küllemét és tartalmát tekintve is kiemelkedik a szakácskönyvek sorából a szerzőpáros kötete, amelyben a – méltán világhírű – olasz konyha legjavából válogatott recepteket teszik közzé. Az itáliai specialitások leírásai régiók szerinti bontásban (északról, Piemonttól haladva a középső országrészen át délig, Szardíniával bezárólag) kaptak helyet a műben. A fejezetek az olasz menüsort követve épülnek fel: a sort a különféle előételek (falatkák, saláták) nyitják meg, ezt követi az első és második fogás (levesek, sült és főtt tészták, rizottók, valamint húsok és halak), az édességek és pár helyi különlegesség. Noha a kiadvány fényképeket nem tartalmaz, a kiváló receptek (és persze az olvasó fantáziája) mindezt kárpótolják. A válogatásban a kötet végén levő receptkereső segít. A mű Csizma az asztalon : főzés olasz módra régióról régióra (201212087) címmel jelent meg korábban. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Illés Andrea (1967-)

Olasz finomságok könyve

Borító ár
3 999 Ft
Aktuális online ár
2 999 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Illés Andrea (1967-)
ISBN
9789632445878
Egyéb szerzőség
Varga Ibolya (ill.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2019, cop. 2012
Méret
238 o. : ill. ; 22 cm
Kiadó
Scolar
Cikkszám
3001041253
Alcím
itáliai konyha régióról régióra

Darabszám
Teljes leírás
Küllemét és tartalmát tekintve is kiemelkedik a szakácskönyvek sorából a szerzőpáros kötete, amelyben a – méltán világhírű – olasz konyha legjavából válogatott recepteket teszik közzé. Az itáliai specialitások leírásai régiók szerinti bontásban (északról, Piemonttól haladva a középső országrészen át délig, Szardíniával bezárólag) kaptak helyet a műben. A fejezetek az olasz menüsort követve épülnek fel: a sort a különféle előételek (falatkák, saláták) nyitják meg, ezt követi az első és második fogás (levesek, sült és főtt tészták, rizottók, valamint húsok és halak), az édességek és pár helyi különlegesség. Noha a kiadvány fényképeket nem tartalmaz, a kiváló receptek (és persze az olvasó fantáziája) mindezt kárpótolják. A válogatásban a kötet végén levő receptkereső segít. A mű Csizma az asztalon : főzés olasz módra régióról régióra (201212087) címmel jelent meg korábban. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"