Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
21%
Teljes leírás
Horváth Judit könyve két dolgot ötvöz magában, ami miatt megkerülhetetlen kiadvánnyá válik a gasztronómia szerelmesei számára: tiszteli a hagyományt, de azt nem a klasszikus bumfordi, világra vak módon, hanem friss és vagány szemlélettel teszi. Könyvében a szerző ugyanis a kenyérsütés ősi praktikájáról tud és akar valami merészen újat mondani. A mentesen elkészített kenyerek ugyanis eddig leginkább az újhullámos nagyvárosi pékségekben tűntek fel, de ennek nem kell így lennie ezután. Horváth Judit ugyanis lépésről lépésre, az alapoktól kezdve mutatja be, hogyan lehet a jól ismert ízű és textúrájú kenyereket alternatív módon elkészíteni, hogy akinek muszáj vagy éppen úgy döntött, hogy nem fogyaszt többet glutént, ne kelljen a finoman foszló kenyér élményéről végleg lemondania. A gazdagon illusztrált, közérthető módon megírt nagyalakú kötetben a szerző online blogja és csoportja, a Mentes Kovászműhely legjobb receptjei kaptak helyet. A bevezető gondolatok és egy falatnyi kenyértörténet után a fehér kenyerek, a barna kenyerek, a magvas kenyerek, a bagettek, a lepénykenyerek, a péksütemények, az alternatív péktermékek, az édes és ünnepi kenyerek, valamint a nagyvilág kenyerei következnek.
Horváth Judit

Nagyszüleink kenyere mentesen

Borító ár
8 900 Ft
Aktuális online ár
7 031 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Horváth Judit
ISBN
9789635655489
Egyéb szerzőség
Kaunitz Tamás (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
343 o.
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001088942
Alcím
a mentes kovászműhely legjobb receptjei

Darabszám
Teljes leírás
Horváth Judit könyve két dolgot ötvöz magában, ami miatt megkerülhetetlen kiadvánnyá válik a gasztronómia szerelmesei számára: tiszteli a hagyományt, de azt nem a klasszikus bumfordi, világra vak módon, hanem friss és vagány szemlélettel teszi. Könyvében a szerző ugyanis a kenyérsütés ősi praktikájáról tud és akar valami merészen újat mondani. A mentesen elkészített kenyerek ugyanis eddig leginkább az újhullámos nagyvárosi pékségekben tűntek fel, de ennek nem kell így lennie ezután. Horváth Judit ugyanis lépésről lépésre, az alapoktól kezdve mutatja be, hogyan lehet a jól ismert ízű és textúrájú kenyereket alternatív módon elkészíteni, hogy akinek muszáj vagy éppen úgy döntött, hogy nem fogyaszt többet glutént, ne kelljen a finoman foszló kenyér élményéről végleg lemondania. A gazdagon illusztrált, közérthető módon megírt nagyalakú kötetben a szerző online blogja és csoportja, a Mentes Kovászműhely legjobb receptjei kaptak helyet. A bevezető gondolatok és egy falatnyi kenyértörténet után a fehér kenyerek, a barna kenyerek, a magvas kenyerek, a bagettek, a lepénykenyerek, a péksütemények, az alternatív péktermékek, az édes és ünnepi kenyerek, valamint a nagyvilág kenyerei következnek.