Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
21%
Teljes leírás
A teázás az utóbbi években nagyon divatos lett: hazánkban is most már számos helyen lehet választani számos féle-fajta, különféle helyekről származó minőségi tea közül. Érdemes tehát tájékozottnak lenni e témakörben - ebben pedig éppen Linda Gaynard könyve segíthet, amely minden fontos tudnivalót összegez a teákkal, teázással kapcsolatban. Az első részben definiálja a teát, és nagy vonalakban leírja előállításának lépéseit a "cserjétől a csészéig". Ezután megtudhatjuk, hogy miben áll a tökéletes forrázat elkészítésének a titka, megismerkedhetünk a legnevesebb teagyártó országok termékeivel, beavatást kapunk a gyógyteák főzésének, felhasználásának a fortélyaiba, és a szerző kipróbálásra ajánl néhány klasszikus teareceptet (zöld, jeges, fehér, oolong stb. teák). Az utolsó fejezetben a tea történetének érdekes epizódjaiból, és a teázás kultúrájából kaphatunk ízelítőt. A küllemre is igényes, sok színes fotóval kísért kiadvány végén találjuk a fogalomtárat és a mutatót. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Gaylard, Linda

Nagy teakönyv

Borító ár
4 000 Ft
Aktuális online ár
3 160 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Gaylard, Linda
ISBN
9789633042892
Egyéb szerzőség
Dufka Hajnalka (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2015
Méret
224 o.
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3000248817
Alcím
[teafajták, szertartások, keverékek]

Darabszám
Teljes leírás
A teázás az utóbbi években nagyon divatos lett: hazánkban is most már számos helyen lehet választani számos féle-fajta, különféle helyekről származó minőségi tea közül. Érdemes tehát tájékozottnak lenni e témakörben - ebben pedig éppen Linda Gaynard könyve segíthet, amely minden fontos tudnivalót összegez a teákkal, teázással kapcsolatban. Az első részben definiálja a teát, és nagy vonalakban leírja előállításának lépéseit a "cserjétől a csészéig". Ezután megtudhatjuk, hogy miben áll a tökéletes forrázat elkészítésének a titka, megismerkedhetünk a legnevesebb teagyártó országok termékeivel, beavatást kapunk a gyógyteák főzésének, felhasználásának a fortélyaiba, és a szerző kipróbálásra ajánl néhány klasszikus teareceptet (zöld, jeges, fehér, oolong stb. teák). Az utolsó fejezetben a tea történetének érdekes epizódjaiból, és a teázás kultúrájából kaphatunk ízelítőt. A küllemre is igényes, sok színes fotóval kísért kiadvány végén találjuk a fogalomtárat és a mutatót. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"