Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Második kötete jelenik meg magyar nyelven a Port Szaid-i születésű, közismert amerikai gasztrogloggernek, Suzy Karadsheh-nek, a The Mediterranean Dish című blogj házigazdájának, akinek fő küldetésem hogy bemutassa a gazdag és változatos, nem utolsósorban pedig egészséges mediterrán konyhát modern köntösben. Suzy ezúttal kifejezetten vacsorára ajánl ilyen stílusú fogásokat - amelyek természetesen ebédre és más alkalmakra is megállják a helyüket. Elsőként röviden bemutatja a mediterrán étrendet, saját kamrája összetételét és bevásárlólistáját. Ezt követi a százhuszonöt ételrecept, a hozzávalók listájával együtt, ételfajtánként csoportosítva: a mezzééket követik a könnyű vacsorák, a saláták, a kebabvariációk, a fazékban, serpenyőben és sütőben készülő fogások, a köretek, a húsos és halas feltétek, az italok és édes nassolnivalól, valamint a szószok, savanyúságok és ízesítők.

Karadsheh, Suzy

Mediterrán konyha – Egyszerű vacsorák

Borító ár
9 990 Ft
Kötött ár
8 991 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Karadsheh, Suzy
ISBN
9789636147921
Egyéb szerzőség
Miller, Summer (közrem.);Bensel, Caitlin (fotó);Darida Benedek (1970-) (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Egyéb információk
287 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.09.29
Kiadó
BookLab
Cikkszám
3001096128
Alcím
egyszerű vacsorák 120 finom és egészséges fogás

Darabszám
Teljes leírás
Második kötete jelenik meg magyar nyelven a Port Szaid-i születésű, közismert amerikai gasztrogloggernek, Suzy Karadsheh-nek, a The Mediterranean Dish című blogj házigazdájának, akinek fő küldetésem hogy bemutassa a gazdag és változatos, nem utolsósorban pedig egészséges mediterrán konyhát modern köntösben. Suzy ezúttal kifejezetten vacsorára ajánl ilyen stílusú fogásokat - amelyek természetesen ebédre és más alkalmakra is megállják a helyüket. Elsőként röviden bemutatja a mediterrán étrendet, saját kamrája összetételét és bevásárlólistáját. Ezt követi a százhuszonöt ételrecept, a hozzávalók listájával együtt, ételfajtánként csoportosítva: a mezzééket követik a könnyű vacsorák, a saláták, a kebabvariációk, a fazékban, serpenyőben és sütőben készülő fogások, a köretek, a húsos és halas feltétek, az italok és édes nassolnivalól, valamint a szószok, savanyúságok és ízesítők.