Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Ha a klasszikus cukrászsüteményeket rangsorolni szeretnénk, minden bizonnyal előkelő helyen állna a macaron. Ugyan ki ne ismerné ezt az apró francia remeket, amelyet ma már számtalan színben és ízben megkaphatunk a cukrászdákban. A két egymás felé fordított mandulás habcsókot tetszés szerint lekvárral, valamilyen ízesített krémmel, esetleg ganache-sal illeszthetjük egymáshoz. Bár egyszerűnek tűnik, a valóban szép és ízletes macaron elkészítése komoly felkészülést és tudást igényel a konyhában. A jelen kötet szerzője, Pierre Hermé a macaronok koronázatlan királyaként megosztja a lelkes olvasókkal, hogy egyrészt milyen titkos praktikákat kell alkalmaznunk a konyhában a tökéletes eredményért, másrészt hogy a klasszikus, mindenki által ismert recepteket milyen új ízekkel és alapanyagokkal dobhatjuk fel.
Hermé, Pierre (1961-)

Macaron mesterfokon

Borító ár
16 999 Ft
Aktuális online ár
12 749 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Hermé, Pierre (1961-)
ISBN
9789635824519
Egyéb szerzőség
Fau, Laurent (fotó);Winkelmann, Bernhard (fotó);Jobard, Coco (közrem.);Józsa-Tóth Annamária (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
260, [3] o.
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001076234

Darabszám
Teljes leírás
Ha a klasszikus cukrászsüteményeket rangsorolni szeretnénk, minden bizonnyal előkelő helyen állna a macaron. Ugyan ki ne ismerné ezt az apró francia remeket, amelyet ma már számtalan színben és ízben megkaphatunk a cukrászdákban. A két egymás felé fordított mandulás habcsókot tetszés szerint lekvárral, valamilyen ízesített krémmel, esetleg ganache-sal illeszthetjük egymáshoz. Bár egyszerűnek tűnik, a valóban szép és ízletes macaron elkészítése komoly felkészülést és tudást igényel a konyhában. A jelen kötet szerzője, Pierre Hermé a macaronok koronázatlan királyaként megosztja a lelkes olvasókkal, hogy egyrészt milyen titkos praktikákat kell alkalmaznunk a konyhában a tökéletes eredményért, másrészt hogy a klasszikus, mindenki által ismert recepteket milyen új ízekkel és alapanyagokkal dobhatjuk fel.