Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Steiner Kristóf nem csak földrajzi értelemben kezdett új életet Izraelben: Tel-Avivban valósította meg a tökéletes vegán életmódot, olyan repertoárt összeállítva, amely sem tápanyagokban, sem ízvilágban nem marad el a hagyományostól, sőt. A hús- és tejmentes étrend melletti nyomós érv most megjelenő második szakácskönyve is, amely elbűvölően változatos vegán receptek gyűjteménye. Az ihletforrás elsősorban a közel-keleti és mediterrán konyha, de Kristóf szabadon mazsolázgat a világkonyha széles - természetesen szigorúan húsmentes - palettájáról ötleteket. A kötet első fejezetében a vegán étkezésről és világszemléletről mesél, majd következnek a receptek. A sort a szószok, krémek és levesek (- "megáll majd az eszetek") nyitja meg, amiket követnek, a hideg és meleg zöldségtálak és saláták, hétvégi és ünnepi asztalra ajánlott kiadósabb fogások, a közismert klasszikus ételek (pl. pörkölt, töltött hal, carpaccio, barbecue stb.) és tipikus streetfood finomságok vegán "újraértelmezései", az édes nyalánkságok, valamint a "bájitalok". A színes fényképekkel illusztrált, igényes kiadvány kiváló ötlet- és recepttár - nem csak vegánoknak. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Kristóf lakomái - Vegán kalandozás a világ körül

Steiner Kristóf (1982-)

Borító ár
5 490 Ft
Aktuális online ár
4 118 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Steiner Kristóf (1982-)
ISBN
9786155281495
Egyéb szerzőség
Salamon Sára (fotó);Czabán Máté (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2017
Egyéb információk
25 cm
Kiadó
Kulcslyuk K.
Cikkszám
3001031211
Alcím
vegán kalandozás a világ körül

Darabszám
Teljes leírás
Steiner Kristóf nem csak földrajzi értelemben kezdett új életet Izraelben: Tel-Avivban valósította meg a tökéletes vegán életmódot, olyan repertoárt összeállítva, amely sem tápanyagokban, sem ízvilágban nem marad el a hagyományostól, sőt. A hús- és tejmentes étrend melletti nyomós érv most megjelenő második szakácskönyve is, amely elbűvölően változatos vegán receptek gyűjteménye. Az ihletforrás elsősorban a közel-keleti és mediterrán konyha, de Kristóf szabadon mazsolázgat a világkonyha széles - természetesen szigorúan húsmentes - palettájáról ötleteket. A kötet első fejezetében a vegán étkezésről és világszemléletről mesél, majd következnek a receptek. A sort a szószok, krémek és levesek (- "megáll majd az eszetek") nyitja meg, amiket követnek, a hideg és meleg zöldségtálak és saláták, hétvégi és ünnepi asztalra ajánlott kiadósabb fogások, a közismert klasszikus ételek (pl. pörkölt, töltött hal, carpaccio, barbecue stb.) és tipikus streetfood finomságok vegán "újraértelmezései", az édes nyalánkságok, valamint a "bájitalok". A színes fényképekkel illusztrált, igényes kiadvány kiváló ötlet- és recepttár - nem csak vegánoknak. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"