Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Míg a Közétkeztetők kézikönyve sorozat első kötete (201809040) általánosságban összegezte a közétkeztetés tudnivalóit, a második kötet (201923083) pedig allergénmentes ételrecepteket tartalmazott korcsoportonként, a most megjelenő harmadik rész a bölcsődei és óvodai étkeztetésről szól. A dietetikus–élelmiszer-minőségbiztosítási agrármérnök szerzőpáros, a legújabb kutatási eredmények alapján vázolja fel a kisgyermek táplálását, ismerteti a csecsemő- és kisdedtáplálási felmérések eredményeit, a bölcsődei étkeztetés 2010-es és 2013-as felmérésének főbb megállapításait, valamint írnak a NÉBIH ún. „gyermek közétkeztetésből származó ételek (ebéd) érzékszervi vizsgálatáról”.
Henter Izabella

Közétkeztetők kézikönyve III.- Bölcsödei és óvodai étkeztetésről nem csak közétkeztetőknek

Borító ár
13 990 Ft
Aktuális online ár
10 493 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Henter Izabella
ISBN
9786156337115
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
429 o.
Kiadó
SpringMed
Cikkszám
3001068859
Alcím
bölcsődei és óvodai étkeztetésről nem csak közétkeztetőknek

Darabszám
Teljes leírás
Míg a Közétkeztetők kézikönyve sorozat első kötete (201809040) általánosságban összegezte a közétkeztetés tudnivalóit, a második kötet (201923083) pedig allergénmentes ételrecepteket tartalmazott korcsoportonként, a most megjelenő harmadik rész a bölcsődei és óvodai étkeztetésről szól. A dietetikus–élelmiszer-minőségbiztosítási agrármérnök szerzőpáros, a legújabb kutatási eredmények alapján vázolja fel a kisgyermek táplálását, ismerteti a csecsemő- és kisdedtáplálási felmérések eredményeit, a bölcsődei étkeztetés 2010-es és 2013-as felmérésének főbb megállapításait, valamint írnak a NÉBIH ún. „gyermek közétkeztetésből származó ételek (ebéd) érzékszervi vizsgálatáról”.