Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A Közétkeztetők kézikönyve (201809040) kiegészítéseként jelenik meg Gyuricza Ákos és Zentai Andrea dietetikusok kötete, mely kifejezetten allergénmentes ételrecepteket tartalmaz. A szerzők elsőként bevezetik az olvasót az ételallergiák és ételintoleranciák témakörébe, s részletesebben foglalkoznak a négy leggyakoribb allergiával és érzékenységgel (tehéntejfehérje-allergia, laktózintolerancia, tojásallergia, gluténérzékenység).

Gyuricza Ákos

Közétkeztetők kézikönyve II. - Allergénmentes ételreceptek korcsoportonként

Borító ár
6 800 Ft
Aktuális online ár
5 100 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Gyuricza Ákos
ISBN
9786155166778
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2019
Méret
175 o.
Kiadó
SpringMed
Cikkszám
3001046393
Alcím
allergénmentes ételreceptek korcsoportonként
Sorozatcím
SpringMed diétás könyvek ; 2060-3495

Darabszám
Teljes leírás
A Közétkeztetők kézikönyve (201809040) kiegészítéseként jelenik meg Gyuricza Ákos és Zentai Andrea dietetikusok kötete, mely kifejezetten allergénmentes ételrecepteket tartalmaz. A szerzők elsőként bevezetik az olvasót az ételallergiák és ételintoleranciák témakörébe, s részletesebben foglalkoznak a négy leggyakoribb allergiával és érzékenységgel (tehéntejfehérje-allergia, laktózintolerancia, tojásallergia, gluténérzékenység).