Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A Közétkeztetők kézikönyve (201809040) kiegészítéseként jelenik meg Gyuricza Ákos és Zentai Andrea dietetikusok kötete, mely kifejezetten allergénmentes ételrecepteket tartalmaz. A szerzők elsőként bevezetik az olvasót az ételallergiák és ételintoleranciák témakörébe, s részletesebben foglalkoznak a négy leggyakoribb allergiával és érzékenységgel (tehéntejfehérje-allergia, laktózintolerancia, tojásallergia, gluténérzékenység).

Gyuricza Ákos

Közétkeztetők kézikönyve II. - Allergénmentes ételreceptek korcsoportonként

Borító ár
6 800 Ft
Aktuális online ár
5 100 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Gyuricza Ákos
ISBN
9786155166778
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2019
Egyéb információk
175 o.
Kiadó
SpringMed
Cikkszám
3001046393
Alcím
allergénmentes ételreceptek korcsoportonként
Sorozatcím
SpringMed diétás könyvek ; 2060-3495

Darabszám
Teljes leírás
A Közétkeztetők kézikönyve (201809040) kiegészítéseként jelenik meg Gyuricza Ákos és Zentai Andrea dietetikusok kötete, mely kifejezetten allergénmentes ételrecepteket tartalmaz. A szerzők elsőként bevezetik az olvasót az ételallergiák és ételintoleranciák témakörébe, s részletesebben foglalkoznak a négy leggyakoribb allergiával és érzékenységgel (tehéntejfehérje-allergia, laktózintolerancia, tojásallergia, gluténérzékenység).