Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
1934-ben látott először napvilágot a magyar konyha nemzetközi hírnevét öregbítő Gundel Károly - most német nyelven ismét kiadásra kerülő - szakácskönyve. A kiadvány népszerűségére jellemző, hogy azóta szinte minden világnyelven megjelent, minikönyvként angolul és németül, és most, immár huszonötödik alkalommal franciául is. Az első magyar kiadás óta eltelt fél évszázad, az azóta változó étkezési, főzési szokások, az új élelmiszeripari termékek indokolták a mű teljes átdolgozását. Gundel Ferenc és Gundel Imre, a szerző fiai édesapjuk emléke előtt is tisztelegtek: rövid életrajz méltatja Gundel Károlynak a vendéglátóipar és az idegenforgalom fejlesztése terén elért érdemeit, majd részletek következnek írásaiból és a magyaros konyha alapvető mesterfogásainak rövid összegzése. Majd - a szakácskönyvek hagyományos felépítését követve - hat személyre szóló híres Gundel-receptek sorakoznak. A szép kiállítású kötetet egész oldalas színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Gundel Károly (1883-1956)

Kleines Ungarisches Kochbuch

Borító ár
1 950 Ft
Aktuális online ár
1 502 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Gundel Károly (1883-1956)
ISBN
9789631359367, 9789631354027
Egyéb szerzőség
Gundel Ferenc (1917-1984) (átd.);Gundel Imre (1927-1993) (átd.);Schmör-Weichenhain, Hannelore (1940-) (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
[2013]
Méret
19 cm
Kiadó
Corvina
Cikkszám
3000029747

Darabszám
Teljes leírás
1934-ben látott először napvilágot a magyar konyha nemzetközi hírnevét öregbítő Gundel Károly - most német nyelven ismét kiadásra kerülő - szakácskönyve. A kiadvány népszerűségére jellemző, hogy azóta szinte minden világnyelven megjelent, minikönyvként angolul és németül, és most, immár huszonötödik alkalommal franciául is. Az első magyar kiadás óta eltelt fél évszázad, az azóta változó étkezési, főzési szokások, az új élelmiszeripari termékek indokolták a mű teljes átdolgozását. Gundel Ferenc és Gundel Imre, a szerző fiai édesapjuk emléke előtt is tisztelegtek: rövid életrajz méltatja Gundel Károlynak a vendéglátóipar és az idegenforgalom fejlesztése terén elért érdemeit, majd részletek következnek írásaiból és a magyaros konyha alapvető mesterfogásainak rövid összegzése. Majd - a szakácskönyvek hagyományos felépítését követve - hat személyre szóló híres Gundel-receptek sorakoznak. A szép kiállítású kötetet egész oldalas színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"