Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
22%
Teljes leírás
A magyartanár és borászati szakíró, valamint a képzőművész együttműködéséből született vidám hangú kötethez Gazda Árpád újságíró írt szellemes bevezetőt (Abból a rozéból két decit), amelyben leszögezi a mindenki által tudott tényt: a gasztronómia, a borászat a kultúra része, ám ez csak a rendszerváltozás után, a minőségi borkészítés elterjedésével vált nyilvánvalóvá. A minőségi borok kulturált fogyasztása aztán megteremtette a borsznobot, azt az embert, aki extrém magas kultúraként tekint a szőlészetre, borászatra, és ennek megfelelően roppant magabiztosan nyilatkozik a borokról.
Fejérvári Gergely

Kis magyar borsznobkalauz

Borító ár
2 980 Ft
Aktuális online ár
2 324 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Fejérvári Gergely
ISBN
9789634199267
Egyéb szerzőség
Gazda Albert (1966-) (előszó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
105, [3] o. : ill., színes ; 22x22 cm
Kiadó
Magnólia
Cikkszám
3001062792

Darabszám
Teljes leírás
A magyartanár és borászati szakíró, valamint a képzőművész együttműködéséből született vidám hangú kötethez Gazda Árpád újságíró írt szellemes bevezetőt (Abból a rozéból két decit), amelyben leszögezi a mindenki által tudott tényt: a gasztronómia, a borászat a kultúra része, ám ez csak a rendszerváltozás után, a minőségi borkészítés elterjedésével vált nyilvánvalóvá. A minőségi borok kulturált fogyasztása aztán megteremtette a borsznobot, azt az embert, aki extrém magas kultúraként tekint a szőlészetre, borászatra, és ennek megfelelően roppant magabiztosan nyilatkozik a borokról.