Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
"Hugh Amano, séf és Sarah Becan, képregényrajzoló az ázsiai gombócok világának felfedezésére hív! Ez a könnyen érthető és követhető képregényes szakácskönyv a sós és édes batyuk, töltelékek és mártogató szószok receptjével az ázsiai batyukat (dumplings) hozza el az otthoni konyhákba – a Készítsünk ráment! szerzőitől. Ez a képregényes szakácskönyv, amely kezdő és tapasztalt szakácsoknak egyaránt ideális, szórakoztató módon közelíti meg ezeket a klasszikus ételeket, amelyek számtalan régió történelmének fontos elemei. A wontontól a baóig, a buuztól a momóig, Amano szakértői útmutatása és Becan színes, részletgazdag illusztrációi bizonyítják, hogy a bonyolult hajtogatási technikák és ízletes töltelékek otthon is elkészíthetők. A Készíts ázsiai batyukat! tartalmaz töltött tésztákról szóló általános ismereteket, mesteri hajtogatási útmutatókat, amelyek megismertetik az olvasót a népszerű stílusokkal, valamint egy sor elkészítési technikát, amelyek közül választhatunk, például gőzölés vagy serpenyőben sütés. A receptek a sós gyozától az édes kambodzsai num komig, a klasszikus baozitól a szezámos csirkebatyukig terjednek. „Egy szórakoztató, információkkal teli utazás a keleti töltött tészták csodálatos világában, Hugh Amano, séf gazdag japán örökségének és Sarah Becan dinamikus illusztrációinak köszönhetően.” Andrea Nguyen James Beard-díjas szerző, a The Pho Cookbook és az Asian Dumplings című könyvek írója"

Amano, Hugh

Készíts ázsiai batyukat! - Képregényes szakácskönyv

Borító ár
5 990 Ft
Kötött ár
5 391 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Amano, Hugh
ISBN
9789635951772
Egyéb szerzőség
Szabolcs-Gyuris Éva (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2025
Egyéb információk
205 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.10.06
Kiadó
Vad Virágok
Cikkszám
3001096781
Alcím
képregényes szakácskönyv

Darabszám
Teljes leírás
"Hugh Amano, séf és Sarah Becan, képregényrajzoló az ázsiai gombócok világának felfedezésére hív! Ez a könnyen érthető és követhető képregényes szakácskönyv a sós és édes batyuk, töltelékek és mártogató szószok receptjével az ázsiai batyukat (dumplings) hozza el az otthoni konyhákba – a Készítsünk ráment! szerzőitől. Ez a képregényes szakácskönyv, amely kezdő és tapasztalt szakácsoknak egyaránt ideális, szórakoztató módon közelíti meg ezeket a klasszikus ételeket, amelyek számtalan régió történelmének fontos elemei. A wontontól a baóig, a buuztól a momóig, Amano szakértői útmutatása és Becan színes, részletgazdag illusztrációi bizonyítják, hogy a bonyolult hajtogatási technikák és ízletes töltelékek otthon is elkészíthetők. A Készíts ázsiai batyukat! tartalmaz töltött tésztákról szóló általános ismereteket, mesteri hajtogatási útmutatókat, amelyek megismertetik az olvasót a népszerű stílusokkal, valamint egy sor elkészítési technikát, amelyek közül választhatunk, például gőzölés vagy serpenyőben sütés. A receptek a sós gyozától az édes kambodzsai num komig, a klasszikus baozitól a szezámos csirkebatyukig terjednek. „Egy szórakoztató, információkkal teli utazás a keleti töltött tészták csodálatos világában, Hugh Amano, séf gazdag japán örökségének és Sarah Becan dinamikus illusztrációinak köszönhetően.” Andrea Nguyen James Beard-díjas szerző, a The Pho Cookbook és az Asian Dumplings című könyvek írója"