Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
"Hugh Amano, séf és Sarah Becan, képregényrajzoló az ázsiai gombócok világának felfedezésére hív! Ez a könnyen érthető és követhető képregényes szakácskönyv a sós és édes batyuk, töltelékek és mártogató szószok receptjével az ázsiai batyukat (dumplings) hozza el az otthoni konyhákba – a Készítsünk ráment! szerzőitől. Ez a képregényes szakácskönyv, amely kezdő és tapasztalt szakácsoknak egyaránt ideális, szórakoztató módon közelíti meg ezeket a klasszikus ételeket, amelyek számtalan régió történelmének fontos elemei. A wontontól a baóig, a buuztól a momóig, Amano szakértői útmutatása és Becan színes, részletgazdag illusztrációi bizonyítják, hogy a bonyolult hajtogatási technikák és ízletes töltelékek otthon is elkészíthetők. A Készíts ázsiai batyukat! tartalmaz töltött tésztákról szóló általános ismereteket, mesteri hajtogatási útmutatókat, amelyek megismertetik az olvasót a népszerű stílusokkal, valamint egy sor elkészítési technikát, amelyek közül választhatunk, például gőzölés vagy serpenyőben sütés. A receptek a sós gyozától az édes kambodzsai num komig, a klasszikus baozitól a szezámos csirkebatyukig terjednek. „Egy szórakoztató, információkkal teli utazás a keleti töltött tészták csodálatos világában, Hugh Amano, séf gazdag japán örökségének és Sarah Becan dinamikus illusztrációinak köszönhetően.” Andrea Nguyen James Beard-díjas szerző, a The Pho Cookbook és az Asian Dumplings című könyvek írója"

Hamarosan rendelhető

Amano, Hugh - Becan, Sarah

Készíts ázsiai batyukat! - Képregényes szakácskönyv

Borító ár
5 990 Ft
Várható ár
5 391 Ft

Várható megjelenés: 2025.10

Termék részletes adatai
Szerző
Amano, Hugh - Becan, Sarah
ISBN
9789635951772
Nyelv
magyar
Kiadó
Vad Virágok Kiadó Kft.
Cikkszám
3001096781

Teljes leírás
"Hugh Amano, séf és Sarah Becan, képregényrajzoló az ázsiai gombócok világának felfedezésére hív! Ez a könnyen érthető és követhető képregényes szakácskönyv a sós és édes batyuk, töltelékek és mártogató szószok receptjével az ázsiai batyukat (dumplings) hozza el az otthoni konyhákba – a Készítsünk ráment! szerzőitől. Ez a képregényes szakácskönyv, amely kezdő és tapasztalt szakácsoknak egyaránt ideális, szórakoztató módon közelíti meg ezeket a klasszikus ételeket, amelyek számtalan régió történelmének fontos elemei. A wontontól a baóig, a buuztól a momóig, Amano szakértői útmutatása és Becan színes, részletgazdag illusztrációi bizonyítják, hogy a bonyolult hajtogatási technikák és ízletes töltelékek otthon is elkészíthetők. A Készíts ázsiai batyukat! tartalmaz töltött tésztákról szóló általános ismereteket, mesteri hajtogatási útmutatókat, amelyek megismertetik az olvasót a népszerű stílusokkal, valamint egy sor elkészítési technikát, amelyek közül választhatunk, például gőzölés vagy serpenyőben sütés. A receptek a sós gyozától az édes kambodzsai num komig, a klasszikus baozitól a szezámos csirkebatyukig terjednek. „Egy szórakoztató, információkkal teli utazás a keleti töltött tészták csodálatos világában, Hugh Amano, séf gazdag japán örökségének és Sarah Becan dinamikus illusztrációinak köszönhetően.” Andrea Nguyen James Beard-díjas szerző, a The Pho Cookbook és az Asian Dumplings című könyvek írója"