Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Hugh Amano és Sarah Becan legutóbb (202422056) a rámenkészítés fortélyaiba vezette be a keleti világ gasztronómiai érdekességei iránt érdeklődő olvasókat. A szerzőpáros folytatja népszerű, képregényes formában megjelenő szakácskönyvét, s a második részben az ázsiai töltött tésztákat, a különböző batyukat állítják a középpontba. A könyv, miként a rámen esetében, úgy most is az ételkülönlegesség történetének ismertetésével indul, majd a tésztakészítés rejtelmeibe nyerhetünk bepillantást. Amano és Becan részletesen kifejti, hogy milyen eszközökre, konyhai kiegészítőkre, valamint élelmiszerekre lesz szüksége annak, aki batyukészítésre adja a fejét. A kamra és a konyha felszerelését követően a tészta elkészítése következik, de szerencsére olyan recepteket is találunk, amikor a tésztaalap bolti változattal helyettesíthető. A következőkben az egyes batyutípusokat veszik sorra, amelyek eltérő tekerő, hajtogató és csiptető technikát igényelnek. Legyen szó a wontonról, a baóról vagy éppen a buuzról, a szerzőpáros Belső-Ázsiától az Indokínai-félsziget országaiig bezárólag rendre felsorolja és elkészíti ezt a kultúrákon átívelő ételkülönlegességet.

Készíts ázsiai batyukat! - Képregényes szakácskönyv

Amano, Hugh

Borító ár
5 990 Ft
Kötött ár
5 391 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Amano, Hugh
ISBN
9789635951772
Egyéb szerzőség
Szabolcs-Gyuris Éva (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2025
Egyéb információk
205 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.10.06
Kiadó
Vad Virágok
Cikkszám
3001096781
Alcím
képregényes szakácskönyv

Darabszám
Teljes leírás
Hugh Amano és Sarah Becan legutóbb (202422056) a rámenkészítés fortélyaiba vezette be a keleti világ gasztronómiai érdekességei iránt érdeklődő olvasókat. A szerzőpáros folytatja népszerű, képregényes formában megjelenő szakácskönyvét, s a második részben az ázsiai töltött tésztákat, a különböző batyukat állítják a középpontba. A könyv, miként a rámen esetében, úgy most is az ételkülönlegesség történetének ismertetésével indul, majd a tésztakészítés rejtelmeibe nyerhetünk bepillantást. Amano és Becan részletesen kifejti, hogy milyen eszközökre, konyhai kiegészítőkre, valamint élelmiszerekre lesz szüksége annak, aki batyukészítésre adja a fejét. A kamra és a konyha felszerelését követően a tészta elkészítése következik, de szerencsére olyan recepteket is találunk, amikor a tésztaalap bolti változattal helyettesíthető. A következőkben az egyes batyutípusokat veszik sorra, amelyek eltérő tekerő, hajtogató és csiptető technikát igényelnek. Legyen szó a wontonról, a baóról vagy éppen a buuzról, a szerzőpáros Belső-Ázsiától az Indokínai-félsziget országaiig bezárólag rendre felsorolja és elkészíti ezt a kultúrákon átívelő ételkülönlegességet.