Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Hugh Fearnley-Whittingstall brit séf, akit a hazai közönség a River Cottage című sorozatból ismerhet, legújabb könyvével szeretné egyszer s mindenkorra megértetni mindenkivel, hogy milyen alapvető, de egyáltalán nem radikális változásokat kellene végrehajtanunk étkezésünkben és mindennapi életünk során, hogy hosszú és kiegyensúlyozott életet élhessünk. A szerző mindenekelőtt leszámol a különböző diéták kultuszával, amelyek csupán egy vagy néhány élelmiszercsoportra fókuszálva ígérik a fogyást és az egészséget. Hugh és dietetikus szakértő társai bevezetik az olvasókat a táplálkozás alapjaiba, megismertetnek minket a különböző élelmiszerekkel, az összetevőkkel, a tudatos főzés szabályaival, amelyet úgy tudnánk röviden megragadni, hogy minél kevesebb feldolgozott ételt kellene ennünk, vagyis ideális esetben alig néhány lépés áll a szüretelés és a tányérra kerülés között.
Fearnley-Whittingstall, Hugh (1965-)

Jobbat enni, jobban élni

Borító ár
8 999 Ft
Aktuális online ár
6 749 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Fearnley-Whittingstall, Hugh (1965-)
ISBN
9789635821617
Egyéb szerzőség
Wheeler, Simon (fotó);Szakács-Fehérváry Orsolya (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
415 o.
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001069060
Alcím
7 út az egészségesebb étrend felé

Darabszám
Teljes leírás
Hugh Fearnley-Whittingstall brit séf, akit a hazai közönség a River Cottage című sorozatból ismerhet, legújabb könyvével szeretné egyszer s mindenkorra megértetni mindenkivel, hogy milyen alapvető, de egyáltalán nem radikális változásokat kellene végrehajtanunk étkezésünkben és mindennapi életünk során, hogy hosszú és kiegyensúlyozott életet élhessünk. A szerző mindenekelőtt leszámol a különböző diéták kultuszával, amelyek csupán egy vagy néhány élelmiszercsoportra fókuszálva ígérik a fogyást és az egészséget. Hugh és dietetikus szakértő társai bevezetik az olvasókat a táplálkozás alapjaiba, megismertetnek minket a különböző élelmiszerekkel, az összetevőkkel, a tudatos főzés szabályaival, amelyet úgy tudnánk röviden megragadni, hogy minél kevesebb feldolgozott ételt kellene ennünk, vagyis ideális esetben alig néhány lépés áll a szüretelés és a tányérra kerülés között.