Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
21%
Teljes leírás
Mimi Thorisson és a családja - Oddur, izlandi fotóművész férje és fészekaljnyi gyermekük - igazi kalandor életet élnek. Évekig volt otthonuk Párizs, ám egy napon úgy döntöttek, hogy valóra váltják régi álmukat és Itáliába költöznek. Mivel Mimi szenvedélye a gasztronómia és már korábban is írt (francia) szakácskönyvet, ezért értelemszerű volt, hogy olasz konyha iránt szenvedélyét is könyvvé manifesztálja - így jött létre ez a szépséges kötet, amely kiváló bevezető a klasszikus olasz konyhába. A bevezetőben a szerző elmeséli, hogyan telepedtek le Olaszországban, és általánosságban ír a regionális olasz konyháról és az olasz stílusú étkezésről. Ezt követik a receptek, a hagyományos itáliai menüsorhoz igazodva: italok és előételek (Aperitivi & antipasti), a tészták (Primi), a húsok és tenger gyümölcsei (Secondi), a zöldségek (Contorni) és a desszertek (Dolci). Az igényes színes fényképekkel illusztrált nagyalakú szakácskönyv végén mutató segíti az eligazodást. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Thorisson, Mimi (1975-)

Itália ízei

Borító ár
7 500 Ft
Aktuális online ár
5 925 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Thorisson, Mimi (1975-)
ISBN
9789635651283
Egyéb szerzőség
Oddur Thorisson (1970-) (fotó);Búsné Pap Judit (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
304 o.
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001065323
Alcím
receptek, titkok és történetek

Darabszám
Teljes leírás
Mimi Thorisson és a családja - Oddur, izlandi fotóművész férje és fészekaljnyi gyermekük - igazi kalandor életet élnek. Évekig volt otthonuk Párizs, ám egy napon úgy döntöttek, hogy valóra váltják régi álmukat és Itáliába költöznek. Mivel Mimi szenvedélye a gasztronómia és már korábban is írt (francia) szakácskönyvet, ezért értelemszerű volt, hogy olasz konyha iránt szenvedélyét is könyvvé manifesztálja - így jött létre ez a szépséges kötet, amely kiváló bevezető a klasszikus olasz konyhába. A bevezetőben a szerző elmeséli, hogyan telepedtek le Olaszországban, és általánosságban ír a regionális olasz konyháról és az olasz stílusú étkezésről. Ezt követik a receptek, a hagyományos itáliai menüsorhoz igazodva: italok és előételek (Aperitivi & antipasti), a tészták (Primi), a húsok és tenger gyümölcsei (Secondi), a zöldségek (Contorni) és a desszertek (Dolci). Az igényes színes fényképekkel illusztrált nagyalakú szakácskönyv végén mutató segíti az eligazodást. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"