Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Sabrina Sue Daniels a távol-keleti konyha egyik megkerülhetetlen fogásával, a curryvel ismerteti meg alaposabban a magyar olvasókat. A kötet gyönyörű fotókkal van gazdagon illusztrálva, lévén a szerző maga is food stylist, ételfotókkal foglalkozó szakember. A hetven receptet magában foglaló gyűjteményt a curry meghatározásával kezdi. A bevezető gondolatokból megtudhatjuk, hogy a brit gyarmatosítók révén Európában is szélesebb körben elterjesztett curry nem csupán egy, ma már a magyar boltokban is kapható fűszerkeveréket jelöl, hanem egy sajátos ételtípust. Ennek alapja a bőségesen fűszerezett krémes szósz, amit elkészítése során hallal, zöldséggel vagy valamely más hússal lehet még gazdagabbá tenni. A receptkönyv szerzője is ezt az utat követte, és mind a vegáknak és vegetáriánusoknak, mind az olykor vagy gyakran húst is fogyasztó olvasóknak tartogat kipróbálásra váró recepteket. A curry mellett a másik fogás, melyet alaposabban érdemes megismerni, a dahl.

Daniels, Sabrina Sue

Imádlak, Curry!

Borító ár
6 999 Ft
Kötött ár
6 299 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Daniels, Sabrina Sue
ISBN
9789635828777
Egyéb szerzőség
Keresnyei Boglárka (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Méret
143 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.03.23
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001091589
Alcím
70 csodálatos recept az egyszerűtől az egzotikusig

Darabszám
Teljes leírás
Sabrina Sue Daniels a távol-keleti konyha egyik megkerülhetetlen fogásával, a curryvel ismerteti meg alaposabban a magyar olvasókat. A kötet gyönyörű fotókkal van gazdagon illusztrálva, lévén a szerző maga is food stylist, ételfotókkal foglalkozó szakember. A hetven receptet magában foglaló gyűjteményt a curry meghatározásával kezdi. A bevezető gondolatokból megtudhatjuk, hogy a brit gyarmatosítók révén Európában is szélesebb körben elterjesztett curry nem csupán egy, ma már a magyar boltokban is kapható fűszerkeveréket jelöl, hanem egy sajátos ételtípust. Ennek alapja a bőségesen fűszerezett krémes szósz, amit elkészítése során hallal, zöldséggel vagy valamely más hússal lehet még gazdagabbá tenni. A receptkönyv szerzője is ezt az utat követte, és mind a vegáknak és vegetáriánusoknak, mind az olykor vagy gyakran húst is fogyasztó olvasóknak tartogat kipróbálásra váró recepteket. A curry mellett a másik fogás, melyet alaposabban érdemes megismerni, a dahl.